MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıkladı! 'Fenerbahçe maçında yok'

Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ü 5-1'lik skorla mağlup etti. Maçın ardından Karadeniz ekibinin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıkladı! 'Fenerbahçe maçında yok'

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Kritik maçı Trabzonspor 5-1 kazandı ve derbi öncesi kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Müsabakanın ardından bordo-mavili ekibin teknik patronu Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı
Abdullah Avcı açıkladı: Uğurcan Çakır, Onucahu ve Orsic...

Abdullah Avcı, "Rakiple ilgili konu başlıkları vardı. En sıkışık oynayan takım, deneyimli, tecrübeli bir takımdı. İlk yarının ortalarında çok net pozisyonlar bulduk. Duygularımızı karıştırmadan her şeyi doğru yaptık. Alanya maçında iyi oyun oynamamıza rağmen kaybetmek bizi üzdü. İki haftadır gelen ilk top gol oluyor. Geçen hafta da öyle oldu. Taha uzun zamandır oynamamasına rağmen Emre Mor'un pozisyonunda kritik bir kurtarış yaptı. Burada golü yeseydik kırılmalar olabilirdi." dedi.

Trabzonsporda Abdullah Avcı açıkladı Fenerbahçe maçında yok

Tecrübeli teknik adam, "Mutluyuz! İki önemli hedefimiz var. Rakibimiz Karagümrük ile kupa yarı finalini oynayacağız. Bugün kazandık ve çok mutluyum. Oyuncuların performansı ve oyunun büyük bölümüne sadık kalmaları önemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE MAÇINDA YOK"

Sakat oyuncularla ilgili bilgi veren Avcı, "Paul Onuachu, Fenerbahçe maçında yok. Nisan'ın 3 veya 4'ünde dönecek. Uğurcan Çakır'ın için birkaç gün içinde açıklama yapılır." dedi.

Abdullah Avcı, son olarak, "Bu oyun bir organizasyon oyunu. Bunun tek bir yönü yok. Duygular tabii ki olacak ama artık her şey ölçülür. Zor ve yorucu haftalar geçiriyoruz. Yeterli mi bu performans, değil! Kadro zenginliğini oluşturmalıyız. Çok yetenekli iki oyuncumuz gitti. Sakat futbolcularımız var. Zaman içinde oyuncularım maç kazandıkça birbirlerine olan güveni daha da artıyor. Umarım böyle devam eder." açıklamasında bulundu.

Trabzonsporda Abdullah Avcı açıkladı Fenerbahçe maçında yok

 

 

 

 

YORUM YAZ