MENÜ

Trabzonspor'a Arabistan piyangosu! Astronomik teklif

Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürerken bir yandan da bazı yıldızlarla yolların ayrılması bekleniyor. Bu kapsamda, en büyük beklenti transfere astronomik ücretler harcayan Suudi Arabistan takımları. Fırtına, Arap ekiplerinden yıldızları için teklif bekliyor. İşte o yıldızlar...

Trabzonspor'a Arabistan piyangosu! Astronomik teklif

Bordo-Mavililer'in elden çıkartıp, bonservis kazanmaya çalıştığı yıldız oyuncuları için Arap takımları devrede. Suudi Arabistan'da astronomik rakamlar harcanırken Trabzonspor olası satıştan gelen tüm parayı transfere harcamayı planlıyor.

Haberin Devamı

Marek Hamsik yine 11'de çıktı

Trabzonspor'da 2hafta önce futbolu bırakan Marek Hamsik, Slovakya Milli Takımı'nda oynamaya devam ediyor. 36yaşındaki yıldız, İzlanda maçının ardından ülkesinin Lihtenştayn'ı 1-0 yendiği EURO2024 eleme karşılaşmasına yine ilk 11'de çıktı. Kaptanlık pazubendini takan Hamsik, 78 dakika sahada kaldı. Maçın ardından Slovak basınında, "Hamsik hâlâ eskisi gibi ancak kararı kesin duruyor. Slovakya ile son maçını oynadı "haberleri dikkat çekti.

Trabzonspora Arabistan piyangosu Astronomik teklif

Hekimoğlu: 7genç oyuncuya talibim

1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu, pilot takım anlaşması imzaladıkları Trabzonspor'dan 7 oyuncu istediğini açıkladı. 61Saat'e röportaj veren Hekimoğlu, "Enis Destan ve Kerem Şen'in durumları, Trabzonspor'un kampı sonrası belli olacak. Çok istiyoruz. Kampa gitmesi beklenmeyen Batuhan Kör, Kerem Baykuş, Hakan Yeşil, Behlül Aydın ve Safa Kınalı'ya talibiz. Bu çocuklar aslında alt ligleri hak ediyor ama fedakârlık isteyeceğim" dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspora Arabistan piyangosu Astronomik teklif

Doğucan için Göztepe devrede

Fırtına'nın geçen sezon 1.2 milyon Euro bonservis bedeliyle Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Doğucan Haspolat'ı Göztepe istiyor. 1.Lig'de şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuran Sarı-Kırmızılılar, kiralık olarak bu transferi bitirmek istiyor. 23 yaşındaki başaralı orta saha ile pek çok Süper Lig kulübü de yakından ilgileniyor. Trabzonspor, Southampton'ın sahipleri, Göztepe'nin de büyük hissedarı olduğu için Orsic transferinde İzmir ekibine 2-3 oyuncu göndermeyi teklif etmişti.

Trabzonspora Arabistan piyangosu Astronomik teklif

Yıldızlara talep 

Kourbelis'i kadroya kattıktan sonra transferde sessiz kalan Trabzonspor'da, bu durumun en büyük sebebi kulübün içinde bulunduğu ekonomik durum. Yüklü ödemelerin yanı sıra sponsorluk konusu da henüz çözülemezken, bir diğer önemli nokta oyuncu satışı. Bordo Mavililer, hem kadro maliyetini düşürmek hem de bonservisli satıştan para kazanmak adına bazı isimleri gönderecek. Bunların başında Maxi Gomez, Enis Bardhi, Bartra gibi oyuncular geliyor. Bartra ile özellikle İspanya kulüpleri yakından ilgilenirken, Uruguay Milli Takımı'nın forveti Gomez için henüz kulübe gelen bir şey yok. Fakat iki futbolcu konusunda bazı Arap takımlarının son günlerde nabız yoklaması, moralleri düzeltti.

Haberin Devamı

Trabzonspora Arabistan piyangosu Astronomik teklif

Oyuncular da isterse...

Devlet destekli kulüpler yaz transferinde Avrupa piyasasındaki oyuncular için astronomik rakamlar öderken, Trabzonspor da bu furyadan faydalanabilir. Trabzonspor Yönetimi, olası bir satış halinde gelen tüm parayı transfere harcayacak ve elini rahatlatmış olacak. Tabii burada bir diğer önemli detay, oyuncuların Suudi Arabistan'a gitmek isteyip istemeyeceği.

Uğurcan Çakır'ın Güç Antrenmanı

Trabzonspora Arabistan piyangosu Astronomik teklif

YORUM YAZ