MENÜ

Trabzonspor yeni stoperini KAP'a bildirdi!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Yunan orta saha oyuncusu Siopis'in sözleşmesini fesheden Fırtına, iki transferi bitirmeye hazırlanıyor!

Trabzonspor yeni stoperini KAP'a bildirdi!

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da, ligin 2’nci haftasında oynanacak Galatasaray maçı öncesi kadroya takviye için çalışmalar devam ediyor. Siopis'le karşılıklı anlaşılarak yolları ayıran Bordo-Mavililer, kadrosuna iki yıldızı katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

FOUNTAS İMZALIYOR

Transferde atağa kalkan ve eksik bölgeleri takviye için düğmeye basan Trabzonspor’un yeni transferi Taxiarchis Fountas İstanbul’a geliyor! Bordo-Mavililer’den 10 numara bölgesine takviye geldi. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın raporuna göre hareket eden yönetim, bonservisi elinde olan Yunan oyuncusu Taxiarchis Fountas ile anlaşma sağladı. Fırtına’nın anlaşma sağladığı Taxiarchis Fountas, bugün şehirde sağlık kontrolünden geçtikten sonra imzayı atacak. Trabzonspor, Taxi Fountas ile yıllık 750 bin Euro maaşla 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Trabzonspor yeni stoperini KAPa bildirdi

SİOPİS AYRILIĞI RESMİLEŞTİ

Trabzonspor’un bir süredir takımdan ayrılmak isteyen ön libero oyuncusu Manolis Siopis ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Yunan oyuncu, Trabzonspor'dan ayrılmak için 242 bin 500 Euro fesih tazminatı öderken, menajerinin kulüpten olan alacakları da düşüldü.

Haberin Devamı

Trabzonspor’da 2 sezondur forma giyen ve geçtiğimiz haftalarda takımdan ayrılma istediğini ileten Manolis Siopis’in sözleşmesi karşılıklı feshedildi. Yunan oyuncunun ayrılığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklandı.

Trabzonspor yeni stoperini KAPa bildirdi

RAYYAN BANİYA KAP'A BİLDİRİLDİ

Teknik direktör Nenad Bjelica’nın savunmadaki sakatlıklar nedeniyle talep ettiği stoper oyuncu konusunda Türk asıllı İtalyan savunmacı Rayyan Baniya'nın transferi için kulübü Fatih Karagümrük ile anlaşma sağlandı. Trabzonspor, Karagümrük'le görüşmelere başlandığını da KAP'a bildirdi.

KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcu Rayyan Baniya'nın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.

Trabzonspor yeni stoperini KAPa bildirdi

Baniya'nın Galatasaray maçı öncesi takıma katılması bekleniyor.

Trabzonspor yeni stoperini KAPa bildirdi

YORUM YAZ