MENÜ

Trabzonspor transferde sona yaklaştı

Trabzonspor’un haftalardır kadrosuna katmaya çalıştığı transferde artık son viraja girildi. Bordo-Maviler'in peşinde olduğu 28 yaşındaki santrfor, kulübünün yeni kontrat teklifini yine geri çevirirken, ayrılık kararının kesin olduğu vurgulandı. Hırvat basını, en geç ağustos ayının ilk haftasında yıldız forvetin takımından ayrılacağını yazdı.

Trabzonspor transferde sona yaklaştı

Nenad Bjelica’nın 1 numaralı forvet hedefi, taraftarların da transferini dört gözle beklediği Petkovic konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kontratının bitmesine 1 yıl kala kulübünün yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Hırvat yıldız, Dinamo Zagreb ile maçlara çıkmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

1 attı, 1 kaçırdı

Öyle ki önceki gece oynanan Hajduk Split mücadelesine 28 yaşındaki forvet yine ilk 11’de başladı. Takımını 1-0 öne geçiren golü atan Petkovic, sonrasında penaltı kaçırdı. Hajduk, geriden gelip ligdeki ilk hafta mücadelesini 2-1 kazanırken, Hırvat basını Petkovic’in Trabzonspor’a transferiyle ilgili artık daha kesin ifadeler kullanmaya başladı.

Trabzonspor transferde sona yaklaştı

1.2 milyon istemişti

Daha önce yeni mukavele için 1.2 milyon Euro yıllık ücret isteyen Petkovic’in bu talebinin kabul edilmediği, yeni öneriyi de dev forvetin geri çevirdiği vurgulandı. Hajduk karşılaşması için “Petkovic’in Hırvatistan’daki son büyük maçı olabilir” denilirken, Dinamo Zagreb’in en azından 25 Temmuz ve 2 Ağustos tarihlerinde Astana ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu maçlarına kadar Petkovic’i tutmak istediği belirtildi.

Haberin Devamı

Bjelica faktörü...

Hırvat medyasında çıkan haberlerde; bu karşılaşmaların ardından yıldız oyuncunun Trabzonspor’a gideceği ve takımdan ayrılma kararının kesin olduğu ifade edildi. Tüm bu gelişmeler ışığında Bordo-Mavililer artık geri sayıma geçerken, eski hocası Nenad Bjelica ile yakın ilişkileri bulunan Petkovic’in başka teklifler de alsa, önceliği Trabzonspor olacak.

Trabzonspor transferde sona yaklaştı

YORUM YAZ