MENÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: Galibiyetin tadını çıkarma vakti

Karadeniz devi 2023-2024 sezonu ilk maçında Antalyaspor'u 1-0 yıktı. Sezona 3 puanla başlayan Trabzonspor'da teknik direktör Nenad Bjelica hem galibiyeti değerlendirdi, hem sakatlar için rapor verdi hem de Galatasaray derbisi hakkında konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: Galibiyetin tadını çıkarma vakti

Bordo-Mavililer, Antalyaspor engelini Stefano Denswill'in tek golüyle geçti, yeni sezona 3 puanla başladı. Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica da mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

'Galibiyetle başlamak önemliydi'

Takımını tebrik ederek sözlerine başlayan Hırvat çalıştırıcı, "Maçın büyük bölümünde maça hükmeden taraf bizdik. Bunda taraftarın etkisi çok büyüktü. Bize destek veren taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Ligin ilk maçları her zaman zordur. Galibiyetle başlamak çok önemliydi, galibiyet için çok mutluyuz. Üzerine çalışacağımız şeyler var. Daha iyi yapabileceğimiz şeyler var" dedi.

SEZONUN İLK GOLÜ DENSWİLL'DEN!

30. dakikada sakatlanıp çıkan Edin Visca ve diğer sakat isimler hakkında bilgi veren Bjelica şu ifadeleri kullandı:

Visca kasık bölgesinde ufak bir ağrı hissettiği için değiştirdik. Visca ile konuşacağız. Ama çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Hüseyin'in durumu gün gün iyiye gidiyor. O bizimle olacak gibi duruyor. 

'Düşünmeye başlayacağız'

Önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisine de değinen tecrübeli çalıiştırıcı, "Bu galibiyetin tadını çıkarma vakti. Ondan sonra da Galatasaray maç için düşünmeye başlayacağız" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: Galibiyetin tadını çıkarma vakti

YORUM YAZ