MENÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Az da olsa tebessüm ettirdiysek ne mutlu bize!

UEFA Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi Basel'i 1-0 yenen ve rövanş öncesinde avantaj sağlayan Bordo-Mavililer'de teknik direktör Abdullah Avcı mücadele sonunda konuştu. Tüm Türkiye'ye teşekkür eden deneyimli teknik adam, spor kulüpleriyle olan bu bağın güçlenerek devam etmesi temennisinde bulunurken, yaşadığımız zor günlerde alınan bu galibiyeti de milletimize hediye etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Az da olsa tebessüm ettirdiysek ne mutlu bize!

UEFA Konferans Ligi Son 16 Play Off Turu karşılaşmasında Trabzonspor sahasında Basel'i konuk etti. 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen, 7.7 ve 7.6'lık iki yıkıcı depremin ardından binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken millet olarak birlik olduk. 

Haberin Devamı

Tüm takım taraftarlarının Medical Park Stadyumu'na gelerek ya da hatıra bileti alarak Trabzonspor'un arkasında olduğu mücadelede temsilcimiz sahadan Stryger Larsen'in tek golüyle 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Gelecek hafta İsviçre'de oynanacak rövanş öncesinde avantajı kapan ve yaşadığımız zor günlerde az da olsa yüzümüzde tebessüm oluşturan Fırtına'da teknik direktör Abdullah Avcı mücadelenin ardından önemli açıklamalarda bulundu.  

'Tur atlayabileceğimizi gösterdik'

Tüm Türkiye'ye teşekkür ederek sözlerine başlayan tecrübeli çalıştırıcı, "Bütün ülkenin manevi desteğini hissettik. Türkiye'nin takımı bu akşam Trabzonspor oldu. Tribünlerde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Malatyaspor bayrakları... 5-6 net pozisyonumuz var. 1 pozisyon verdik herhalde sadece. Oyun başından sonuna kadar oyuna sadık kaldık. Tur atlayabileceğimizi, ufak da olsa avantajı cebimize koyduğumuzu bu oyun bize gösterdi. Burada bu akşam kazanmak önemliydi. Az da olsa milletimizin yüzünde tebessüm yarattıysak ne mutlu bize" dedi.

Haberin Devamı

'Umarım beraberliğimiz güçlenerek devam eder'

Ülkedeki futbol beraberliği adına önemli bir adım olduğunu da kaydeden Avcı, "Tüm gelen başkanlara, taraftarlara herkese teşekkürler. Umarım bu beraberliğimiz güçlenerek devam eder. Bunların başlangıcında olabilmek, ilerde bunları konuşabilecek olmak bizi mutlu ediyor. Yaralarımızı bu şekilde hep beraber saracağız. Tüm ülkeye, tüm kulüplere, tüm ailelere teşekkür ediyorum. Bir perde kapandı, diğerini de inşallah iyi şekilde kapatacağız" ifadelerini kullandı.

'Avrupa'da olmak çok önemli'

Avcı son olarak sözlerini şöyle noktaladı: "Ülke futbolu adına 4 takımla devam etmemiz önemli. Fenerbahçe ve Başakşehir çok iyi gittiler, Sivasspor'la biz de buradayız. UEFA'yı tebrik ediyorum. Konferans Ligi'ni iyi ki kurmuşlar. Avrupa'da olmak çok önemli. Umarım haftaya bu keyfi yine hep beraber yaşar ve kura çekimini bekleriz."

Marek Hamsik'in Milan'a Attığı Gol

YORUM YAZ