MENÜ

Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu başladı! Ağaoğlu ve yönetimi ibra edildi

Trabzonspor’un yeni başkanının seçileceği olağanüstü genel kurul başladı. Bordo Mavili takımın borcu açıklanırken, seçim kararı alan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi mali ve idari yönden ibra edildi

Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu başladı! Ağaoğlu ve yönetimi ibra edildi

Trabzonspor’un 18. başkanının seçileceği olağanüstü genel kurulu Hayri Gür Spor Salonu’nda başladı. Asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın tek aday olarak katıldığı kongrenin ilk gününde, idari ve mali raporlar ile denetim kurulu raporları okunacak. Başkanlık görevinden istifa ederek ayrılan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu, kongrenin ilk gününde genel kurul üyelerinin ibrasına sunulacak.

Haberin Devamı

AĞAOĞLU KONGREDE

Trabzonspor’da başkanlık görevinden ayrılan ve yeniden aday olmayan Ahmet Ağaoğlu, kongrenin ilk gününe katıldı. Kongrede; Trabzonspor eski başkanları Nizamettin Algan ve Ahmet Celal Ataman, önceki dönemde yönetim kurulu üyesi olan Şemsettin Hancı, İstişare Kurulu Başkanı Erol Tuna ve Divan Başkanlık Kurulu üyeleri ile görüştü.

Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu başladı Ağaoğlu ve yönetimi ibra edildi

AHMET AĞAOĞLU ALKIŞLANDI
Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, daha önce Ahmet Ağaoğlu’nu alkışlattığı için kendisini eleştirenlere seslendi. Sürmen, “8’inci şampiyonluğu kazandırmış başkan ve yönetim kurulunu bir daha alkışlatmak istiyorum. Sayın Ahmet Ağaoğlu’na teşekkür ederiz” sözleriyle Ahmet Ağaoğlu ve yönetimini alkışlattı.


AĞAOĞLU KONUŞMA YAPMADI
Sürmen’in konuşmasının ardından Trabzonspor’da yönetim kurulu üyesi adayı olarak başvuran isimler ve genel kurul üyeleri konuşmalarını yaptı. Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, konuşmalarda yöneltilen iddialara karşılık Ahmet Ağaoğlu’nun cevap verip vermeyeceğini sordu. Ahmet Ağaoğlu konuşma yapmayacağını belirtti.
AHMET AĞAOĞLU YÖNETİMİ İBRA EDİLDİ
Denetleme kurulu üyesi İsmet Keskin, denetleme raporunu okumasının ardından Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunun ibrası için oylama yapıldı. Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri oy çokluğuyla ibra edildi.
Ertuğrul Doğan’ın tek başkan adayı olarak katıldığı olağanüstü genel kurulun ilk günü sona erdi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ