MENÜ

Trabzonspor, gözünü Süper Lig'in genç yıldızına dikti! Başkan devrede

Süper Lig'in genç golcüsü, hem takımında hem de Ümit Milli Takım’daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekerken bir süredir devrede olan Trabzonspor, niyetini ciddileştirdi. Hafta içerisinde, 21 yaşındaki oyuncu için resmi görüşme gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor, gözünü Süper Lig'in genç yıldızına dikti! Başkan devrede

Bu sezon Süper Lig ekibinde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki golcü için Fırtına devreye girdi. Bordo-Mavili ekip, en kısa süre içerisinde oyuncuyla ilgili resmi temaslara başlayarak bu transferi bitirmeye çalışacak. Öte yandan Trabzonspor'un eski yıldızı Ekuban, İtalya Serie A'da ortaya koyduğu futbolla adından sıkça söz ettiriyor. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Çizmede Ekuban damgası!

Trabzonspor’dan 2021 yılında Genoa’ya 2.6 milyon Euro’ya transfer olan Ekuban, yıldızını parlatmaya devam ediyor. Yaşadığı sakatlıklar ve gol yollarında beklentilerin altında kalsa da mücadelesi ile takımda fark yaratmaya devam ediyor. İtalyan ekibinde bu sezona yedekte başlayan ve sadece 2 karşılaşmada ilk 11’de görev alan Ekuban, önceki gün oynanan Juventus karşılaşmasında ikinci yarı oyuna dahil oldu. 28. dakikada Juventus’un 1–0 öne geçtiği karşılaşmada, Ekuban oyuna dahil olduktan 3 dakika sonra beraberliği getiren golün asistini yaptı. Karşılaşma bu sonuçla biterken zirve mücadelesi veren Juventus önemli bir darbe aldı. Yıldız oyuncunun adı dönem dönem geri dönüş iddialarıyla gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor, gözünü Süper Ligin genç yıldızına dikti Başkan devrede

Transferin gözdesi! 

Galatasaray’dan 2021 yılında Eyüpspor’a transfer olan ve şu anda kiralık olarak Pendikspor forması giyen Erencan Yardımcı gösterdiği performansla dikkatleri çekiyor. Transferin gözdesi haline gelen genç yıldız için Trabzonspor bir süredir devrede. Son 10 maçta 10 kez fileleri havalandıran 21 yaşındaki forvet için Avrupa’dan da talipler olduğu iddia ediliyor. Sezon sonuna kalmadan transfer yapması beklenen 1.88 boyundaki futbolcu için Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da “Erencan’ı takip ediyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Genç yıldızın Eyüpspor ile olan kontratında eski kulübü Galatasaray’ın geri alma maddesi bulunmuyor.

Trabzonspor, gözünü Süper Ligin genç yıldızına dikti Başkan devrede

Başkan devreye girdi

Gelecek sezonun şampiyonluk hedefleyen kadrosunu şimdiden kurmak için kolları sıvayan Fırtına’da teknik direktör Abdullah Avcı, transferi gerçekleştirmek adına istekli ve bu konudaki raporunu yönetime sundu. Başkan Ertuğrul Doğan’ın bizzat Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya ile görüşerek transferin şartlarını kısa süre içerisinde netleştirmek istediği ifade edildi.

Trabzonspor, gözünü Süper Ligin genç yıldızına dikti Başkan devrede

YORUM YAZ