MENÜ

Ozan Tufan fırtınası sürüyor! Erol Bulut'u yıktı

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Championship'in 23. haftasında sahasında Erol Bulut'un ekibi Cardiff'i ağırladı. Fenerbahçe'den birbirlerini tanıyan Ozan Tufan ve Erol Bulut'un mücadelesinde gülen taraf 3-0'lık skorla Ozan'ın ekibi Hull City oldu. İşte mücadeleye dair tüm detaylar haberimizde... 

Ozan Tufan fırtınası sürüyor! Erol Bulut'u yıktı

İngiltere Championship'te Fenerbahçe'nin eski yıldızı Ozan Tufan'ın rüzgarı sürüyor. Milli yıldız attığı gollerle takımına katkı yapmaya devam ediyor. Ozan, Erol Bulut'un ekibi Cardiff'e de golünü attı ve takımı kritik bir 3 puanı daha cebine koydu. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

Mücadelenin gol perdesini dakikalar 32'yi gösterirken Hull City adına Connoly açtı ve takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmadı ve takımlar devre arasında 1-0'lık skorla girdiler. 

Rahat galibiyet!

Müsabakanın ikinci yarısına da hızlı başlayan ekip Hull City oldu ve 56. dakikada Twine'nin attığı golle fark, ev sahibi ekibin lehine 2-0'a geldi ve bu dakikadan itibaren daha rahat bir oyun oynamaya başladılar.

Ozan Tufan fırtınası sürüyor Erol Bulutu yıktı

Ozan Tufan fırtınası!

Ve sahneye Türk yıldız Ozan Tufan çıkarak takımına 3-0'lık üstünlüğü getirdi. Ozan, attıkları ikinci golden sadece 3 dakika sonra golünü atarak takımının 3 puanını adeta tescilledi. Ozan, Championship'in 22. haftasında oynanan Middlesbrough mücadelesinde de takımının galibiyet golünü atmıştı. Gollerine devam eden Ozan Tufan'ın bu performansı, Hull City adına devam edecek gibi görünüyor. Ozan, bu sezon Championship'te Hull City formasıyla 13 maça çıkarken 5 gol katkısında bulundu.

Haberin Devamı

Ozan Tufan fırtınası sürüyor Erol Bulutu yıktı

Hull City, aldığı bu kritik galibiyetin ardından puanını 36'ya yükselterek Championship'te 5. sıraya yükseldi. Erol Bulut'un ekibi Cardiff ise 30 puanla 12. sırada yer aldı. 

İZLE | Ozan Tufan gollerine devam ediyor! Cardiff'i de boş geçmedi...

Ozan Tufan fırtınası sürüyor Erol Bulutu yıktı

YORUM YAZ