MENÜ

Trabzonspor dünya yıldızının peşinde! Taraftarı coşturacak, lige damga vuracak isim...

Üst üste gelen yıldız transferleriyle iyice havaya giren Trabzonspor, gözünü yükseklere dikti. Karadeniz devi, Nicolas Pepe'nin ardından dünyaca ünlü orta saha için düğmeye bastı. Fırsat transferi olarak görülen İspanyol yıldız için son ana kadar bastırılacak. Transferin gerçekleşmesi zor gözükse de Fırtına, alternatif diğer oyuncuların da üzerinde duruyor. İşte detaylar...

Trabzonspor dünya yıldızının peşinde! Taraftarı coşturacak, lige damga vuracak isim...

Nicolas Pepe’nin gelişi sonrasında Trabzonspor camiası havaya girdi. Sadece Pepe değil Batista Mendy ve Paul Onuachu gibi isimlerin takıma katılmasıyla birlikte taraftarlarına, takıma olan inancı da arttı. Ancak gelen son haberlere göre Trabzonspor, kadrosuna yapacağı takviyeler için hız kesmeyecek. Yönetim, 15 Eylül’de sona erecek olan transfer dönemi öncesinde bir yıldızı daha kadrosuna katmanın hayallerini kuruyor.

Haberin Devamı

80 MİLYONLUK YILDIZ PEPE

Arsenal’in, 4 sene önce 80 milyon Euro bonservis bedeli ile renklerine bağladığı Nicolas Pepe’yi kadrosuna katan Trabzonspor, geçtiğimiz gün resmi açıklamayı yapmıştı. Fildişili kanat oyuncusu, dün de basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki süperstarın sözlerinden ön plana çıkanlar şöyle oldu:

Trabzonspor dünya yıldızının peşinde Taraftarı coşturacak, lige damga vuracak isim...

'TERCİH ETTİĞİM POZİSYONUM SAĞ AÇIK'

“Hocamızla bir plan yaptık elbette. Ben hücum bölgesinde her pozisyonda oynayabilen bir oyuncuyum. Geçen sene farklı pozisyonlarda da oynadım. 10 numara porsiyonunda da oynadım. Ama benim tercih ettiğim pozisyonum sağ açık. Hocamızın da benden ne beklediğini biliyorum. Şu an pozitif olmamız ve ekibimize yardımcı olmamız gerekiyor.”

Haberin Devamı

'BİRAZ RİTİM YAKALAMAM GEREKİYOR'

Dizimde yaşadığım sakatlıktan dolayı oynamadım. Ama benim açımdan bakacak olursak çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. 10 gündür de bireysel ekibimle bir çalışma yapıyorum. Beşiktaş maçı öncesi biraz ritim yakalamam gerekiyor. Buna karar verecek olan ben değilim. Buna karar verecek olan hocamızdır. Benden yararlanmak istiyorsa elimden geleni yaparım.

'ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKTİĞİNİ BİLİYORUM'

“Aile ruhuyla ilgili çok şeyler barındırıyor. Büyük hedefleri olan bir kulüp ve 2 yıl evvel kazanılan şampiyonlukta olduğu gibi bu sezon da o seviyeye geri dönmeye çalışacağız. Hocamızla ve ekiple çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Bu takıma birlikte bu sezonda bir çok başarı kazanırız.”

Trabzonspor dünya yıldızının peşinde Taraftarı coşturacak, lige damga vuracak isim...

'BANA HİTAP EDEN BİR ŞEYDİ, REDDEDEMEZDİM'

Fark oluşturan başkan, asbaşkan ve antrenörle alakalı. Özellikle asbaşkanımız bu konuyla ilgili seyahat etti, benimle görüşmek için, kulübün planını açıklamak için geldi. Kulübün sahip olduğu projeyi açıkladıktan sonra bu direkt bana hitap eden bir şeydi ve bunu reddedemezdim.

KARA BULUTLAR DAĞILDI

Hem kadro planlaması hem de oynanan futboldan şikayetçi olan Bordo-Mavililer, son transferlerin ardından büyük mutluluk yaşadı. Batista Mendy, Nicolas Pepe, Paul Onuachu transferleri, Karadeniz ekibine gönül veren taraftarları çok sevindirdi. Özellikle yıldız isimlerin gelişi adeta camia üzerindeki kara bulutları kaldırdı. Transferde atağa kalkan Fırtına, Pepe’den sonra bir dünya yıldızının daha peşine düştü.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

LİGİ SALLAYACAK TRANSFER: THIAGO

Gelen son haberlere göre Karadeniz devinin rotası İngiltere oldu. Premier Lig ekiplerinden Liverpool’un formasını giyen Thiago Alcantara için düğmeye basıldı. 1 senelik kontratı kaldığı öğrenilen İspanyol futbolcunun, takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. Özellikle Avrupa’da transferin bitmesi nedeniyle Trabzonspor’un eli bir hayli güçlenirken, yıldız futbolcuyla ilk temas kısa süre içinde kurulacak.

FORMÜL BELLİ OLDU

Eğer Thiago da takımdan ayrılmaya sıcak bakarsa yıldız futbolcu için her şey yapılacak. 32 yaşındaki oyuncu için formül de belli oldu. Tıpkı Pepe transferinde olduğu tecrübeli orta sahaya da imza parası önerilecek. Eğer gerekli şartlar oluşursa imzalar atılacak.

Haberin Devamı

Trabzonspor dünya yıldızının peşinde Taraftarı coşturacak, lige damga vuracak isim...

AVRUPA'NIN ZİRVESİNDEN HİÇ İNMEDİ

Bu arada Thiago, kariyeri boyunca Avrupa’nın zirvesinden hiç inmedi. Şu anda Liverpool’da görev yapan Thiago, daha önce ise Barcelona altyapısında yetişmiş, Katalan birkaç sene forma giydikten sonra Bayern Münih’in yolunu tutmuştu.

4 MİLYON EURO BONSERVİS

KARİYERİ KUPALARLA DOLDU

Thiago’nun ayrıca adeta bir kupa koleksiyonu mevcut. Başta 2 kez Şampiyonlar Ligi kazanan 32 yaşındaki futbolcu, şimdiye kadar toplamda 32 kupa kazanmayı başardı. 

Trabzonspor dünya yıldızının peşinde Taraftarı coşturacak, lige damga vuracak isim...

ALTERNATİFİ BASIC

Bordo-Mavililer, orta saha için fırsat transferi olarak Thiago’yu listesine aldı. Gerçekleşmesi zor gözükse de Fırtına, alternatif diğer oyuncuların da üzerinde duruyor. Buna göre Karadeniz ekibi, daha önce İtalya’nın köklü kulüplerinden Lazio’da görev yapan Toma Basic ile ilgilenmişti. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın da onay verdiği Hırvat Basic’i listesine ekleyen Fırtına, deneyimli oyuncuyu da kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor dünya yıldızının peşinde Taraftarı coşturacak, lige damga vuracak isim...

BÜYÜK AŞAMA KAYDEDİLMİŞTİ

2 senedir Çizme ekibinin formasını giyen 26 yaşındaki futbolcu ile yapılan görüşmelerde büyük aşama kaydedilmişti. Thiago olmaz ise Basic transferi de hazırda bekliyor.

Trabzonspor dünya yıldızının peşinde Taraftarı coşturacak, lige damga vuracak isim...

YORUM YAZ