MENÜ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Nenad Bjelica'ya özel mesaj!

Kritik derbi galibiyeti sonrası başkan Ertuğrul Doğan, teknik direktör Nenad Bjelica’yla bir araya geldi. Fırtına’nın patronu hocasına özel bir mesaj vermeyi ihmal etmedi. İşte detaylar...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Nenad Bjelica'ya özel mesaj!

Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, Hırvat hocası Nenad Bjelica'nın arkasında olduğunu, gönderdiği mesajla bir kez daha gösterdi. Doğan, Bjelica'ya güvenini, gönderdiği mesajla tam anlamıyla gösterdi. Öte yandan Fırtına'nın yeni transferi Pepe'nin durumu belli olurken Eren Elmalı'nın ise son dönemde yükselen performansına yönelik bir ödül verilmesi bekleniyor. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

Pepe beklenenden hızlı dönecek

15 Eylül’e kadar oluşan fırsat dönemi içerisinde kadrosunu Pepe, Onuachu ve Mendy gibi flaş isimlerle güçlendiren Trabzonspor’da yapılan transferler arasında en hazır olmayan isim Nicolas Pepe’ydi. Yıldız oyuncu geldiği günden bu yana özel programlar dahilinde eksikleri giderilmeye çalışılıyor. Teknik heyetin yakından ilgilendiği oyuncunun form ve kondisyon durumunun beklenenden çok çabuk ilerlediği ifade edilirken Pepe’nin de son derece istekli olduğu vurgulandı. Pepe’nin 1 hafta içerisinde takımla beraber tüm çalışmalara katılacak seviyeye ulaşması bekleniyor.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğandan Nenad Bjelicaya özel mesaj

Eren’e performans ödülü yeni maaş

Bjelica döneminin parlayan yıldızlarından biri de Eren Elmalı oldu. Başarılı oyuncu, özellikle bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekti. Eren’in maaşında da ciddi bir iyileştirme yapıldığı belirtildi. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla tam 47 maça çıkan Eren Elmalı söz konusu bu maçlarda 3 asistle oynamıştı. Sol bek oyuncusu takımın bu sezonda da değişilmez oyuncusu olmaya devam ediyor. Bu sezon sadece bir maç kaçıran Eren Elmalı 4 maçta forma giydi ve mücadelesi ve hırsıyla öne çıktı.

Haberin Devamı

A Milli Takıma da seçilmesine kesin gözüyle bakılan Eren Elmalı’nın Milli Takım performansı da dikkatle takip edilecek. Sezon sonunda Trabzonspor’un satış potansiyeli yüksek isimi olarak öne çıkan 23 yaşındaki sol bek 3 milyon 600 bin Euro bedelle transfer edilmişti. Eren Elmalı’nın 8 milyon TL’lik maaşına ciddi oranda düzenleme yapıldığı ve ilk 11 oyuncuları seviyesine çıkarıldığı öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğandan Nenad Bjelicaya özel mesaj

Başkan, hocasına güveniyor

Trabzonspor’da yapılan fırsat transferleri ve kadroya katılan önemli oyuncuların ardından çıkılan ilk maçta sergilenen performans yönetimi mest etti. Sezon öncesi verdiği mesajlarda, “Hocamıza her anlamda sonuna kadar güveniyoruz” ifadeleri kullanan başkan Ertuğrul Doğan, zaman zaman gelen tepkilere paratoner olarak Bjelica’nın arkasında durduğunu vurgulamıştı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğandan Nenad Bjelicaya özel mesaj

Doğan'dan Bjelica'ya mesaj!

Beşiktaş maçında oynanan oyun ve ortaya çıkan sonuç böylelikle yönetimin teknik kadroya olan güvenini daha da artırdı. Edinilen bilgiye göre başkan Doğan, müsabakanın ardından Bjelica’yla bir toplantı yaptı. Hırvat çalıştırıcıyı tebrik eden Fırtına’nın patronunun, deneyimli teknik adama şu mesajları verdiği belirtildi:

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğandan Nenad Bjelicaya özel mesaj

‘Tepkiler doğal’

“Yönetim olarak size en başından bu yana büyük güven duyuyoruz. Sonuçlar istediğimiz gibi olmadığında tepki sesleri doğal. Bunlardan güç alarak takımı en iyi hale hep birlikte getireceğiz. Beşiktaş karşısında bize yakışan oyun ve sonuç buydu. Çok daha iyilerini yapacağınıza inancımız tam. Yönetim olarak her kararda yanınızdayız.”

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğandan Nenad Bjelicaya özel mesaj

YORUM YAZ