MENÜ

Trabzonspor Abdullah Avcı'yı resmen açıkladı

Trabzonspor, Nenad Bjelica ile yolları ayırmasının ardından eski teknik direktörü Abdullah Avcı ile yeniden anlaştığını açıkladı.

Trabzonspor Abdullah Avcı'yı resmen açıkladı

Süper Lig'de istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen Trabzonspor'da Hırvat Teknik Adam Nenad Bjelica ile yollar ayrılmıştı. Bordo-Mavililer, eski teknik direktörleri Abdullah Avcı ile yeniden anlaştıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'dan yapılan açıklama şöyle;

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile sözleşme imzaladık Yönetim kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karar sonucu Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüzde görev yaptığı ilk dönemde 1’i Lig ve 2’si Süper Kupa olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan Avcı, Başkanımız Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmede hiçbir şart belirtmeden boş sözleşmeye imza atmıştır. Bu anlaşmanın camiamıza, kulübümüze ve Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya hayırlı olmasını temenni ederiz.

ABDULLAH AVCI'NIN TRABZONSPOR KARNESİ

10 Kasım 2020 yılında Trabzonspor'da göreve başlayan Abdullah Avcı,  ilk sezonunda ligi 71 puanla dördüncü sırada bitirirken 40 maçta 19 galibiyet, 14 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etmişti. Avcı'nın takımı 50 gol atarken 37 gol de yemişti. Fırtına bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeyi başarmıştı.

Trabzonspor Abdullah Avcıyı resmen açıkladı

Abdullah Avcı, ikinci sezonunda ise yaz transfer döneminin de başarılı geçmesiyle lige hızlı bir giriş yapmış ve liderliğe oturmuştu. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Abdullah Avcı ve öğrencileri 38 maçta 23 galibiyet alırken 12 beraberlik elde edip 3 kez de sahadan mağlup ayrıldı. 81 puan toplayan Trabzonspor 69 gol atarken 36 gol yemişti.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı geçtiğimiz sezon ise ligde istediği sonuçlar elde edemeyince Mart ayında gönderilmiş ve yerine Bjelica getirilmişti.

AVCI'DAN İLK AÇIKLAMA

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, imzanın ardından açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam açıklamasında; "Yeni gelmedim, geri geldim. 7 aylık bir süreç. Uçağa bindiğimden beri çok güzel duygular.

Trabzonspor ne çağırıyorsa, burada bulunmak en temel düşüncemiz. Ertuğrul Doğan'a ve yönetim kuruluna nazik davetleri için teşekkür ediyorum. Bıraktığımız yerden daha iyisini yapabilmek için devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı: Yeni gelmedim, geri geldim!

Trabzonspor Abdullah Avcıyı resmen açıkladı

YORUM YAZ