MENÜ

Son dakika transfer haberi: Trabzonspor'da forvet harekatı

Bu sezon beklentileri karşılayamayan ve büyük hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalar şimdiden başlamış durumda. Yeni başkan ve yeni teknik direktör ile bir kabuk değişimi yaşayan Bordo Mavili ekipte transfer önceliği ilk olarak hücum hattı olacak. Sürpriz isimler gündemde...

Son dakika transfer haberi: Trabzonspor'da forvet harekatı

Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor'a 2-1'lik skorla mağlup olarak kötü gidişatını sürdüren Trabzonspor'da tüm hedefler ve planlar yeni sezon için yapılıyor. Nenad Bjelica'nın belirleyeceği isimler etrafında takımı kurmaya hazırlanan Bordo Mavili ekipte öncelik forvet hattına verilmiş durumda. 

Haberin Devamı

Sadece 3 gol atabildi

Şampiyonluk sezonunda attığı 15 golle Trabzonspor’u sırtlayan Cornelius’un takımdan ayrıldıktan sonra boşluğu doldurulamadı. Danimarkalı yıldızın yerine alınan Maxi Gomez, 22 maçta 5 kez fileleri havalandırırken, geçtiğimiz yılın gol kralı Umut Bozok ise ligde sadece 3 gol atabildi.

Son dakika transfer haberi: Trabzonsporda forvet harekatı

Büyük bir değişime hazırlanıyor

Yönetim, yaz döneminde hücum hattında değişime hazırlanıyor. Tekliflere göre hem Umut hem de Gomez’in satılma ihtimali yüksek. Bu durumda Trabzonspor forvete en az 2 takviye yapacak. İç piyasadan gündeme gelen oyuncular; Haji Wright ve Ali Sowe. Antalyaspor’un ABD’li santrforu Wright, çıktığı 23 lig karşılaşmasında 15 kez rakip ağları sarstı. Geçen sezon başında da gündeme gelen 25 yaşındaki oyuncunun bonservis maliyeti ise bu sefer daha yüksek.

Haberin Devamı

Sowe’un tapusu Rostov’da

Ali Sowe ise kiralık geldiği Ankaragücü’nde ortaya koyduğu performansla alkış topluyor. 28 yaşındaki Gambiyalı forvet, 26 maçta 12 gol attı, 3 de asist yaptı. Bonservisi Rostov’da bulunan Sowe, sezon bittiğinde Rus ekibine geri dönecek. Trabzonspor Yönetimi, her iki oyuncusu için de şimdiden nabız yoklamalarına başladı.

Son dakika transfer haberi: Trabzonsporda forvet harekatı

Fabio Borini liste başı

Yeni sezon planlamasına erkenden başlayan Trabzonspor’da, ilk hedef Fabio Borini. Karagümrük’le 2 ay sonra kontratı bitecek olan İtalyan yıldızın menajeriyle ilk temas kuruldu. Hücum hattının her bölgesinde forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, kariyerine Türkiye’de devam etmeye sıcak bakıyor. Daha önce Beşiktaş’la adı anılan Borini, ligde 27 maçta 19 gol, 9 asistlik muazzam bir skor katkısı gösterdi. Bordo-Mavililer, Borini işini lig bitmeden çözmeyi amaçlıyor. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın da Borini konusunda olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Son dakika transfer haberi: Trabzonsporda forvet harekatı

Kiralıklara şans verilecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, sezon başında ve devre arasında farklı kulüplere kiralanan genç oyuncuları yaz döneminde görmek istiyor. Kerem Şen, Batuhan Kör, Enis Destan, Emirhan Gedikli, Hakan Yeşil gibi isimlere şans vermek isteyen Hırvat hoca, performansını beğendiği isimleri A takımda değerlendirecek.

Haberin Devamı

Djaniny için kuyruk var!

Kiralık gittiği Sharjah kulübünde sergilediği performansla parmak ısırtan Djaniny Semedo, Suudi Arabistan ekibinde Süper Kupa sevinci de yaşamıştı. Tecrübeli yıldızla Arap Yarımadası’ndan pek çok kulüp ilgilenirken, Sharjah’ın 1.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanma kararı verdiği öğrenildi.

Son dakika transfer haberi: Trabzonsporda forvet harekatı

Marek Hamsik'in En İyi Anları

Son dakika transfer haberi: Trabzonsporda forvet harekatı

YORUM YAZ