MENÜ

Trabzonspor ilk 11’inde sürpriz değişiklikler

Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında Konya deplasmanından 2-1 mağlup ayrılırken sürpriz bir 11’le maça başladı.

Trabzonspor ilk 11’inde sürpriz değişiklikler

Sağ bekte Larsen cezalı olduğu için Doğucan görev aldı. Son haftaların formda ismi Markovic kesik yedi ve Bardhi kanatta oynadı. İleri uçta Maxi Gomez’in yerine Umut Bozok forma giyerken, Marek Hamsik de haftalar sonra ilk 11’de başladı. Abdülkadir Ömür, Visca, Naci Ünüvar ve Denswil sakatlıkları nedeniyle deplasmana götürülmemişti.

Haberin Devamı

Yusuf son anda kadrodan çıktı

Bordo-Mavili takımda sakatlar kervanına eklenen son isim Yusuf Yazıcı oldu. Yıldız futbolcu, Konya’ya götürülmesine rağmen ağrıları nedeniyle maç kadrosunda yer alamadı. Eksiklerin çokluğu nedeniyle Taha Tepe, Hakan Aydın, Taha Altıkardeş, Arif Boşluk, Emirhan Zaman veLahtimi gibi genç isimler kulübede görev bekledi. Bjelica, bu oyunculardan Arif’i 68. dakikada sahaya sürdü.

Sınırdakiler kart görmedi

Konyaspor maçına ceza sınırında çıkan Uğurcan Çakır, Bartra ve Eren Elmalı, kart görmeden mücadeleyi tamamladılar. 3 futbolcu da önümüzdeki hafta Akyazı’da oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında forma giyebilecekler. Bordo-Mavililer, Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde karşılaşıp elendiği Başkent ekibinden, ligde rövanşı almak istiyor. Visca ve Abdülkadir gibi yıldızların bu maça yetişmeleri bekleniyor.

Haberin Devamı

Marek Hamsik'in En İyi Anları

YORUM YAZ