MENÜ

Son dakika transfer haberi! Trabzonspor Irakli Azarovi ile anlaştı

Bordo-Mavililer, savunmanın soluna beklenen hamleyi yaptı... Fırtına, hem Dinamo Batumi Kulübü hem de Irakli Azarovi ile el sıkışırken; 19 yaşındaki Gürcü sol bek, sağlık kontrolünün ardından kısa zaman içinde resmen açıklanacak.

Son dakika transfer haberi! Trabzonspor Irakli Azarovi ile anlaştı

Ara transfer döneminin ilk imzasını Kouassi’ye attıran Trabzonspor, sol bek işini de bitirdi. Bordo-Mavililer, sezon başından beri temas halinde olduğu hatta yaz transferinde direkten dönen Irakli Azarovi ile anlaştı. Sivasspor’un Uğur Çiftçi transferinde 2 milyon Euro’nun altına inmemesi, Union Berlin’in de Puchacz konusunda yüksek taleplerini düşürmemesi üzerine Azarovi için Dinamo Batumi ile resmi temaslara başlayan Karadeniz ekibi, kısa sürede transferi sonuçlandırdı. Oyuncunun maaşının düşük olması nedeniyle bonservis konusunda eli güçlenen Trabzonspor, Gürcistan ekibiyle 1.5 milyon Euro civarı bir rakama el sıkıştı.

Haberin Devamı

Karayoluyla geldi

Akşam saatlerinde karayolu ile Batum’dan Trabzon’a gelen 19 yaşındaki Azarovi’nin sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Genç sol bekle 4.5 yıllık mukavele imzalanacağı öğrenildi. 1997 doğumludan küçük olduğu için 14. yabancı kontenjanına giren Azarovi, ara transfer dönemi resmen 12 Ocak’ta başlayacağı için Yeni Malatya maçında kadroda olmayacak ancak Sivasspor mücadelesinde forma giyebilecek.

Haberin Devamı

Son dakika transfer haberi Trabzonspor Irakli Azarovi ile anlaştı

Şota-Arçil ikilisi kilit rol oynadı

Trabzonspor’un eski yıldızlarından Şota ve Arçil, vatandaşları Azarovi’nin transferinde büyük paya sahipler... 19 yaşındaki sol bekle ilgili özellikle yaz döneminde ciddi uğraş veren Arveladze kardeşler, Dinamo Batumi’nin ikna olmasında yine kilit rol oynadılar. Gürcistan futbolunun efsanesi Şota ile Arçil, 1993 ve 1994 yıllarında Dinamo Tiflis’ten Trabzonspor’a transfer olmuşlardı.

YORUM YAZ