MENÜ

Şenol Güneş'in tek yolu var

Şenol Güneş finalden başka bir şey düşünmediklerini belirterek, “Kupayı kazanıp, önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları'nda mücadele etmek istiyoruz” diye konuştu.

Şenol Güneş'in tek yolu var

Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası’nı almak için yola çıktıklarını ve bu nedenle Antalyaspor engelini geçerek yarı finale çıkmaları gerektiğini söyledi. Takımın tek hedefinin bu kupa olduğunu vurgulayan Güneş, “İlk maçta elde edilen sonuç ne olursa olsun ligde iyi işler yapan bir takıma karşı deplasmanda oynayacağız. Rakibimize kesinlikle saygı duyuyoruz. Tüm ciddiyetimizle bu müsabakaya hazırlanarak final için mücadele edeceğiz” diye konuştu. Hata yapma lükslerinin olmadığının altını çizen tecrübeli teknik adam, “Avrupa Kupası’nın yolu bu kupadan geçiyor. Önümüzdeki sezon Avrupa arenasında yer almak çok önemli” dedi.

‘Engin’in durumu iyi’
Çalışmalarını Antalya Belek’te sürdüren Bordo-Mavililer’in hırslı olması da, teknik heyetin yüzünü güldürdü. Gloria Golf Otelleri’nin sahasında idmanlarına devam eden Trabzon’un çalışmalarında, Başkan Sadri Şener ile Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu da hazır bulundu. Dün tek antrenmanla yetinen Karadeniz temsilcisinde önceki idmanda belinde sakatlanan ve antrenmanı yarıda bırakan Engin Baytar’ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ