MENÜ

Sakatlar ordusu Trabzonspor!

Sakatlıklar, bu sezon Trabzonspor'un en büyük kabusu oldu. Karadeniz temsilcisi ideal kadrosundaki tam 10 futbolcusundan çeşitli sürelerde faydalanamadı. Takımın neredeyse her mevkisinde benzer problemler yaşandı. Bazı futbolcular 3-5 hafta formalarından uzak kalırken bazıları ise sezonu kapattı. İşte sakatlıklarla ilgili o detaylar...

Sakatlar ordusu Trabzonspor!

CARDOZO: İlk kabusu yaşatan yıldız oldu. Sezonun başında Avrupa Ligi Play-Off turunda sakatlandı. Kayseri Erciyesspor’un yanı sıra Fenerbahçe ile oynanan kritik maçta takımın uzağında kaldı.

ONUR KIVRAK: En büyük şoku o yaşadı, yaşattı. Trabzon’un kaptanı, Legia Varşova maçında sakatlandı, diz bağları yırtıldı, sezonu kapattı.

DENİZ YILMAZ: Yeni transfer, ilk haftadaki Erciyes maçında sakatlandı, 6 ay sahalardan uzak kaldı, yeni dönebildi.

AYKUT DEMİR: Çeşitli zamanlarda birçok sakatlık yaşadı. Son olarak zehirlendi, yine oynayamadı. Dönüşü Balıkesir maçıyla oldu.

ÖZER HURMACI: Önce kampta sakatlandı, UEFA listesine giremedi. Sezona dönüşü ligin 7. haftasındaki Gaziantepspor maçıyla olabildi.

WARİS: Eskişehirspor maçında sakatlandı ve 2.5 ay kadar tedavisi sürdü. En son 5-1 kazanılan Mersin maçında 13 dakika oynadı.

BELKALEM: Trabzonspor’un Eskişehir’i ağırladığı maçta sakatlandı, ikinci yarının başında Fenerbahçe maçında döndü. O maçta tekrar sakatlandı, hâlâ tedavi görüyor.

YUSUF: Fenerbahçe maçında sakatlandı. Tedavisi sürüyor.

YATABARE: İkinci yarıdaki Başakşehir maçında sakatlanıp çıktı. Adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi. Tedavisine devam ediliyor.

UĞUR DEMİROK: Ara transferde geldi, ancak sakatlığı vardı ve uzun süre oynayamadı. Son haftalarda takıma dönebildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ