MENÜ

Portekizliler duyurdu! Wilson Manafa'nın yeni adresi Türkiye

Portekiz'de yayımlanan Record Gazetesi, Porto ile sözleşmesi sona eren Manafa’nın yeni durağının Türkiye olacağını yazdı. İşte sürpriz gelişme...

Portekizliler duyurdu! Wilson Manafa'nın yeni adresi Türkiye

Süper Lig'de bu sezon flaş transferler yaşanmaya devam ediyor. Ligde beklentileri karşılayamayan Trabzonspor yeni sezonda Nenad Bjelica önderliğinde yeniden şampiyonluk yarışının içinde yer almak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Haberin Devamı

'Ayrılma talebi yok'

Trabzonspor’da takımdan gidenler ve kiralık sözleşmesi bitenlerin ayrılmasıyla net maaş maliyeti 25.5 milyon Euro seviyesine düştü. Ancak yeni gelecek transferlerle rakam artacak. Dolayısıyla Karadeniz ekibi, kadrodaki bazı isimleri mutlaka satmak zorunda. Başkan Ertuğrul Doğan da bu konuya dikkat çekerken, “Kimseye herhangi bir resmi teklif gelmedi” dedi. Adı pek çok kulüple anılan takımın yıldızları Bakasetas ve Trezeguet’yle ilgili olarak da “Kendilerine talip yok. Zaten oyuncularımızın da ayrılma talebi yok” ifadesini kullandı.

Portekizliler duyurdu Wilson Manafanın yeni adresi Türkiye

Stefano Denswil’den ‘kalıyorum’ mesajı

İmza parasıyla birlikte yeni sezonda 2.2 milyon Euro kazanacak olan Denswil’in, yüksek maliyeti nedeniyle gönderilmesi hedefleniyordu. Ancak Hollandalı stoperin gitmeye pek niyeti yok. Sosyal medya hesabından videolu bir mesaj paylaşan tecrübeli futbolcu, “Yaz dönemi çabuk geçecek. Sonrasında daha güçlü bir şekilde geri dönmeliyiz ve 2023-2024 sezonunda Trabzonspor taraftarına hak ettikleri mutluluğu yaşatmalıyız” dedi.

Haberin Devamı

Portekizliler duyurdu Wilson Manafanın yeni adresi Türkiye

Sürpriz anlaşmayı duyurdular

Hugo Mallo ve Reggie Cannon için girişimlerini sürdüren Trabzonspor’un Wilson Manafa ile anlaştığı öne sürüldü. Flaş iddia, Portekiz basınından geldi. Record Gazetesi, Porto ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki sağ bekin Türkiye’ye gideceğini duyurdu. Bir önceki sezon yaşadığı ciddi diz sakatlığı nedeniyle yaklaşık 10-11 ay sahalardan uzak kalan Manafa, bu yıl Porto’da 10 maça çıktı. Porto B’de de 8 mücadelede forma giydi. 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında 45 maç ortalamasının altına düşmeyen ve istikrarıyla ön plana çıkan Manafa, zor bir sakatlık süreci geçirmesine rağmen toparlandı.

Portekizliler duyurdu Wilson Manafanın yeni adresi Türkiye

Sol bekte de oynuyor

Bonservis maliyeti bulunmayan 1.77 boyundaki savunmacı, sadece sağ bekte değil sol bekte de oynuyor. 2019 yılında Porto’nun 7 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Manafa’nın, Portekiz basınındaki haberlerde Trabzonspor’la anlaştığı ve kısa sürede imzaların atılacağı belirtildi.

Portekizliler duyurdu Wilson Manafanın yeni adresi Türkiye

YORUM YAZ