MENÜ

İşte Roma'nın Uğurcan Çakır planı

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır transferin gözdesi oldu. Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan tecrübeli file bekçisine İtalyan devi de talip oldu. İşte Roma'nın Uğurcan planı...

İşte Roma'nın Uğurcan Çakır planı

Spor Toto Süper Lig'de 2022/2023 sezonunun sonra ermesinin ardından transfer çalışmaları iyice hız kazandı. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın Uğurcan Çakır'ı transfer etmek istediği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

TRANSFERİN GÖZDESİ OLDU

Fernando Muslera'dan sonrasını planlamaya çalışan Galatasaray'ın Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ı gündemine aldığı belirtilmişti.

İtalyan basını başarılı file bekçisiyle ilgili sürpriz bir iddiada bulundu.

İşte Romanın Uğurcan Çakır planı

AVRUPA'DA VE KUPADA OYNAYACAK

İtalyan Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Roma da Rui Patricio'nun yedeği olarak Uğurcan Çakır isminin üzerinde duruyor.

Haberde Roma'nın Uğurcan'ı İtalya Kupası ve Avrupa Ligi'nde oynatmak istediğini Serie A'da ise kale yine Rui Patricio'nun olacağı bilgisine yer verildi.

İşte Romanın Uğurcan Çakır planı

ROMA'NIN KAFASINDAKİ RAKAMI DA AÇIKLADILAR

İtalyan basını Galatasaray'ın Uğurcan Çakır için oyuncu ve 4-5 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu, ancak Roma'nın da 10-12 milyon Euro civarında bir bonservisi gözden çıkardığını iddia etti.

Haberin Devamı

Roma, 23 yaşındaki kaleci Mile Svilar'ı kiraya gönderebilirse, A Milli Takım'ın da kalesini koruyan 27 yaşındaki başarılı eldiven için Trabzonspor'a bir teklif götürebilir.

Uğurcan Çakır'ın Güç Antrenmanı

İşte Romanın Uğurcan Çakır planı

YORUM YAZ