MENÜ

ÖZET | Trabzonspor - Kayserispor maç sonucu: 0-1

Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor sahasında Kayserispor'u ağırladı. Mücadeleyi konuk ekip Kayserispor Bahoken'in 88. dakikada attığı golle 1-0 kazandı. Bu sonuçla Trabzonspor 5 maç sonra sahadan mağlup ayrıldı.

ÖZET | Trabzonspor - Kayserispor maç sonucu: 0-1

Süper Lig’in 14.haftasında Trabzonspor ile Kayserispor karşılaştı. İki ekip, Süper Lig tarihinde 43. kez karşı karşıya geldi. Karşılaşmada konuk ekip Kayserispor, Bahoken'in son dakikalarda attığı golle maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Trabzonspor - Kayserispor maçı başladı.

21. dakikada Pepe, sağ taratan ceza sahası içine girip çaprazdan vuruşunda top savunmadan döndü. Dönen topa gelişine vuran Vısca'nın şutunda meşin yuvarlak kaleci Bilal'in sağından dışarıya çıktı.

ÖZET | Trabzonspor - Kayserispor maç sonucu: 0-1

38. dakikada Trabzonspor'da Pepe sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Pepe'nin yerine oyuna Bakasetas girdi.

ÖZET | Trabzonspor - Kayserispor maç sonucu: 0-1

40.dakikada Visca'nın sol taraftan ortasında arka direkte Onuachu'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Bilal'de kaldı.

44.dakikada ceza sahası içinde Kemen'in Onuachu'yu düşürmesi sonucu hakem Ümit Öztürk penaltı noktasına gösterdi. VAR'dan gelen karar sonrası pozisyon ofsayt olarak değerlendirildi.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

Trabzonspor - Kayserispor maçı (VİDEO)

İkinci yarı başladı.

Haberin Devamı

48. dakikada Kayserispor çok etkili geldi. Sağ kanattan kontra atağa çıkan Aylton Boa Morte pasında topu Mame Thiam'a aktardı. Mame Thiam'ın gelişine vuruşunda top direğin yanından auta çıktı.

56. dakikada Kayserispor sağ kanattan etkili geldi ancak top Thiam'a gelmeden önce Stefano Denswil son anda araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

71. dakikada Trabzonspor'da Dimitrios Kourbelis şansını uzaklardan denedi ancak top farklı şekilde auta çıktı.

74. dakikada Trabzonspor yine sol kanattan etkili geldi ancak Trezeguet'in şutu üstten farklı şekilde oyundan çıktı.

77. dakikada Kayserispor sol kanattan etkili geldi ancak Aylton Boa Morte'nin pasında top Cardoso'ya gelmeden önce savunma topu uzaklaştırdı.

GOL| Kayserispor, Bahoken'in kafa golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti.

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Trabzonspor - Kayserispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

3 Aralık Pazar günü (Bugün) Papara Park'ta saat 16.00'da başlayan mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetiyor. Trabzonspor - Kayserispor maçı beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanıyor. Maçın canlı anlatımı ve anlık skor takibi fanatik.com.tr'de.

Trabzonspor - Kayserispor 11'ler:

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Baniya, Denswil, Eren, Berat, Abdülkadir, Pepe, Visca, Trezeguet, Onuachu

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Hosseini, Attamah, Carole, Cardoso, Karimi, Kemen, Ramazan, Boa Morte, Thiam

Haberin Devamı

BAKASETAS SINIRDA

Trabzonspor’da ceza sınırındaki tek isim Bakasetas. Yunan futbolcu, Kayserispor mücadelesinde kart görmesi halinde önümüzdeki hafta deplasmanda Gaziantep FK ile oynanacak maçı kaçıracak.

ÖZET | Trabzonspor - Kayserispor maç sonucu: 0-1

MENDY YOK

Bugünkü maç öncesi Fırtına’da en önemli eksik Batista Mendy... Orta sahanın kilit ismi, sarı kart cezası nedeniyle oynayamayacak. Orsic’in yanı sıra Joaquin Fernandez ile genç Göktan da bugün yok.

İSTATİSTİKLERDE TRABZONSPOR ÖNDE

Bordo-Mavililer, Kayserispor’u konuk ettiği son 15 lig maçının sadece 2’sini kaybetti; 10 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Ayrıca Fırtına, evinde oynadığı son 9 Süper Lig karşılaşmasının 8’inden galibiyet çıkardı.

GÖZLER PEPE'DE

Trabzonspor’un süper starı Nicolas Pepe, geride kalan 3 maçta da skor katkısı verdi. Fenerbahçe derbisinde Kadıköy’de ilk kez gol sevinci yaşayan Fildişili yıldız, Konyaspor karşılaşmasında asist yapmıştı. Pepe, son Sivas mücadelesinde ise çok şık bir gole imza attı. Yavaş yavaş ritmini bulan Pepe, bugünkü Kayserispor maçında da Trabzonspor’un en önemli hücum silahı.

Haberin Devamı

ÖZET | Trabzonspor - Kayserispor maç sonucu: 0-1

USTA İLE ÇIRAK KARŞI KARŞIYA

Bugünkü maç, aynı zamanda usta ile çırağın karşılaşmasına sahne olacak. Başakşehir’de yıllarca Abdullah Avcı’nın yardımcılığını yapan Recep Uçar, Papara Park’ta bu kez eski hocasına rakip olacak. Kayserispor’un başında önemli işlere imza atan Uçar, son 5 lig maçından 13 puan çıkardı ve oynattığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

MAME THIAM FORMDA

Kayserispor’un yıldız forveti Thiam, Trabzonspor’a rakip olduğu son 3 maçta da gol attı. Bu sezon da müthiş bir performans sergileyen tecrübeli oyuncu, zorlu deplasmanda Sarı-Kırmızılı ekibin en büyük kozu.

ÖZET | Trabzonspor - Kayserispor maç sonucu: 0-1

KAFA GOLÜNDE ZİRVEDELER

Süper Lig’in en fazla kafa golü atan iki takımı bu maçta karşı karşıya gelecek. Trabzonspor, geride kalan süreçte 7 kez kafa golü bulurken, Kayserispor da 6 defa ağları havalandırmayı başardı.

ÖZET | Trabzonspor - Kayserispor maç sonucu: 0-1

YORUM YAZ