MENÜ

Nicolas Pepe'ye yeni talip! Beşiktaş'ın kapısından dönmüştü!

Transfer çalışmalarını sürdüren ve en son Eric Bailly'yi renklerine bağlayan Beşiktaş, Nicolas Pepe ile de ilgilenmişti. Yıldız futbolcunun siyah-beyazlı ekibin kapısından döndüğü iddiaları gündemde yer alırken, transfer için bir Süper Lig devinin daha devreye girdiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Nicolas Pepe'ye yeni talip! Beşiktaş'ın kapısından dönmüştü!

Şenol Güneş'in talepleri doğrultusunda tyransfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, en son Eric Bailly'yi renklerine bağlamıştı.

Haberin Devamı

Eric Bailly'nin yanı sıra siyah-beyazlı ekibin Nicolas Pepe ile de ilgilendiği hatta transferin son anda gerçekleşmediği iddiaları gündemde yer alıyordu. Başka bir Süper Lig devi yıldız futbolcu için devreye girdi.

ARTETA, PEPE İÇİN ‘AÇIKLANACAK BİR ŞEY YOK’ DEMİŞTİ

Arsenal'in teknik direktörü Mikel Arteta, Pepe'nin transferiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı: ‘Hala çözüm arıyoruz ve şu anda menajeri ile oyuncu ve kulüp arasında çok fazla iletişim var ancak şu anda açıklanacak bir şey yok.’

28 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak geçirdiği Nice ile 28 resmi maça çıkan Nicolas Pepe bu karşılaşmalarda 8 gollük katkı sağladı.

TRANSFERİ SON ANDA GERÇEKLEŞMEDİ

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'Équipe geçtiğimiz günlerde Nicolas Pépé'nin Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçip Beşiktaş'a katılmayı kabul ettiğini ancak transferin son anda gerçekleşmediğini okurlarına taşımıştı.

Haberin Devamı

Nicolas Pépé için yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

TRABZONSPOR DEVREYE GİRDİ

Foot Mercato'nun haberine göre Trabzonspor, Nicolas Pepe transferi için devreye girdi. Bordo-mavili ekip, yıldız futbolcuyu mümkün olan en kısa sürede kadrosuna katmaya çalışıyor.

Kulüp ile oyuncu arasında anlaşma henüz tamamlanmadı ancak Süper Lig ekibi bu transfere çok sıcak bakıyor.

Nicolas Pepeye yeni talip Beşiktaşın kapısından dönmüştü

YORUM YAZ