MENÜ

Galatasaray'da son operasyon başladı! Önce reddetti ama...

Yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, Başakşehir’in yıldızının ardından, Bundesliga devinin Türk yıldızı için tekrar harekete geçti. İngilizler ise Milli yıldızın gündemde olduğunu iddia etti Şişen kadroda yol ayrılığı ise devam ediyor. Emin Bayram, satın alma opsiyonuyla Westerlo’ya kiralandı. Midtsjö Pendik, Dubois Başakşehir yolcusu gibi görünüyor. Öte yandan Galatasaray'ın yıldız orta saha oyuncusu için de Araplar yine devreye girdi. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'da son operasyon başladı! Önce reddetti ama...

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yeni sezonda da hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Sarı-Kırmızılı ekip, şampiyonluğun anahtarlarından olan kaliteli Türk oyuncuları kadrosuna katmak için son bir operasyon başlattı. Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Türk yıldız için yeniden harekete geçildi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosu için UEFA’ya listeyi verdi, ancak transfer hâlâ bitmedi. Sarı-Kırmızılılar, transferin son günlerinden de maksimum verim sağlamayı hedefliyor. Bu doğrultuda ilk hedef, özellikle orta sahadaki yerli rotasyonunu güçlendirmek.

MERAK EDİLEN İSİM SAHAYA İNİYOR

Teknik direktör Okan Buruk, 3 kulvarda birden verecekleri mücadeleyi göz önünde bulundurarak, merkezde Torreira ile Ndombele’yi rahatlatmanın hesapları içinde. İlk olarak Başakşehir’deki eski öğrencisi Berkay Özcan’ı gözüne kestiren Buruk, daha önceden gündeme gelen bir yıldız için de tekrar harekete geçilmesini istedi.

Galatasarayda son operasyon başladı Önce reddetti ama...

Önce reddetti ama...

Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan, Türkiye’den teklifler aldığını, ancak şimdilik bunları kabul etmeyi düşünmediğini söylemişti. Ancak Sarı-Kırmızılılar, Okan hocanın isteği üzerine bir kez daha Alman kulübüyle masaya oturmaya karar verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray, 25 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamaya çalışacak. Bir başka flaş iddia ise İngiltere’den geldi. Championship ekibi West Bromwich’in formasını giyen Okay Yokuşlu’nun, Torreira’ya alternatif olarak Galatasaray’ın radarına takıldığı ileri sürüldü.

Galatasarayda son operasyon başladı Önce reddetti ama...

Hepsi görüşme halinde

Aslan, bir yandan da sayısal anlamda şişen kadroyu rahatlatmanın formülünü arıyor. Mevcut kadroda süre alması zor görünen bazı isimlerle yollar ayrılacak. Bunlardan biri Emin Bayram. 20 yaşındaki stoper, satın alma opsiyonu ve oynama garantisiyle birlikte Belçika ekibi Westerlo’ya kiralandı. Dubois, Berkay Özcan transferinde takas unsuru olarak Başakşehir’le görüşüyor. Midtsjö, Pendikspor’a imza atmaya hazırlanırken, Oliveira da Suudi Arabistan kulüpleriyle görüşme halinde ve Portekizli futbolcunun satılmasının da sürpriz olmayacağı belirtiliyor. 

METİN KARABAŞ / FANATİK ÖZEL

Galatasarayda son operasyon başladı Önce reddetti ama...

YORUM YAZ