MENÜ

Nenad Bjelica, Trabzonspor'un yıldızının peşinde!

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Alman ekibi Union Berlin'in başına geçen Nenad Bjelica, daha önce Bordo-Mavililer'e transfer ettiği eski öğrencisini yeni takımının kadrosuna katmak istiyor.

Nenad Bjelica, Trabzonspor'un yıldızının peşinde!

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Bundesliga takımlarından Union Berlin'in başına geçen Nenad Bjelica, eski öğrencilerini takibi sürdürüyor. Hırvat çalıştırıcı, Alman ekibine Trabzonspor'dan bir takviye gerçekleştirmek istiyor.

Haberin Devamı

Nenad Bjelica, Trabzonsporun yıldızının peşinde

BARDHI İDDİALARI VARDI

Union Berlin'in başına geçtikten sonra Nenad Bjelica'nın kadrosuna katmak istediği ilk Trabzonsporlu ismin Enis Bardhi olduğu iddia edilmişti. Union Berlin'in ara transfer döneminde Trabzonspor'un kapısını çalacağı ve Enis Bardhi transferini bitirmek istediği belirtilmişti.

Nenad Bjelica, Trabzonsporun yıldızının peşinde

BU KEZ GÖZÜ ORSIC'TE

Bordo-Mavili kulüpten ayrıldıktan kısa süre sonra Union Berlin ile anlaşan ve Alman ekibinin başında çıktığı 15 lig maçında 22 puan toplayan Nenad Bjelica, Berlin temsilcisini küme düşme potasından kurtardı. Bjelica’nın gelecek sezon da takımın başında olması beklenirken, Hırvat teknik adamın eski öğrencisi Mislav Orsic’i yine transfer edebileceği konuşuluyor.

GÖZLER KARTAL'IN ESKİ YILDIZINDA...

Sezon başında Orsic’i Trabzonspor’a getiren Bjelica, çapraz bağ sakatlığı nedeniyle Hırvat yıldızdan yararlanamamıştı.

Haberin Devamı

 

Abdullah Avcı açıkladı: Uğurcan Çakır, Onucahu ve Orsic...

Nenad Bjelica, Trabzonsporun yıldızının peşinde

YORUM YAZ