MENÜ

Fırtına, İstanbul'da kayıp! (ÖZET) Fatih Karagümrük - Trabzonspor maç sonucu: 0-0

Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, Fatih Karagümrük deplasmanına konuk oldu. Abdullah Avcı yönetimindeki ilk maçında Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Fırtına, yeni hocasının ikinci dönemindeki ikinci maçından bir puanla ayrıldı.

Fırtına, İstanbul'da kayıp! (ÖZET) Fatih Karagümrük - Trabzonspor maç sonucu: 0-0

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Fatih Karagümrük'e konuk oldu.

Haberin Devamı

Konuk ekipte açıklanan kadroda ilk 11'de yer alan Trezeguet, ısınırken ayak bileğinde bir ağrı hissettiği sebebiyle maça çıkmadı. Yerini Fountas'a bıraktı.

İLK YARIDA İSABETLİ ŞUT ATILMADI

Trabzonspor'un daha etkili olduğu ilk 45 dakikada iki takım oyuncuları da rakip kaleye isabetli şut atamadı. Konuk ekipte Batista Mendy'nin bir topu direkten döndü. Ev sahibi ekipte Güven Yalçın'ın bir golü VAR kararıyla, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Fırtına, İstanbulda kayıp (ÖZET) Fatih Karagümrük - Trabzonspor maç sonucu: 0-0

TRABZONSPOR KALEYİ BULAMADI

83. dakikada Pepe'nin ceza sahasına gönderdiği topa kaleci Emre Bilgin ile birlikte Onuachu yükseldi. Top filelere gitti, ancak hakem faul gerekçesiyle golü iptal etti.

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. Fatih Karagümrük ilk yarıda üç isabetli şut atarken Trabzonspor ise maç boyunca isabetli şut atmayı başaramadı.

Haberin Devamı

Puanını 16'ya yükselten Trabzonspor beşinci sırada yer alırken, 10 puanlı Fatih Karagümrük ise 11. sırada bulunuyor. Bordo-mavililer ligde gelecek hafta Fenerbahçe'ye konuk olacak. Fatih Karagümrük ise deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

Fırtına, İstanbulda kayıp (ÖZET) Fatih Karagümrük - Trabzonspor maç sonucu: 0-0

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

1. dakikada Fountas'ın sol kanattan ceza sahasına çevirdiği topa Ouachu vurdu. Savunmadan seken top kornere gitti.

15. dakikada Onuachu'nun yerden arka direğe gönderdiği topa Visca vurdu. Kaleci Emre'nin köşeden çıkardığı top tekrar Visca'ya çarparak auta gitti.

20. dakikada sol kanattan Eren Elmalı'nın ceza sahasına gönderdiği topa Onuachu kafayı vurdu. Top yandan auta gitti.

GOL İPTAL | 40. dakikada Fatih Katagümrük'ün Güven Yalçın ile bulduğu gol VAR kontrolünün ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

42. dakikada Fatih Karagümrük savunmasının arkasına gönderilen topa Onuachu hareketlendi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Onuachu'nun aşırta vuruşunda top üstten auta gitti. İlk yarı golsüz sona erdi.

İKİNCİ YARI

61. dakikada Trabzonspor ceza sahasına gönderilen topa Güven kafayı vurdu. Uğurcan köşeden çıkardı.

71. dakikada Visca'nın pasına hareketlenen Bardhi'nin ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top az farkla auta gitti.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'DA SAKATLIK ŞOKU

Mücadele öncesi sahada ısınma hareketleri yapan bordo-mavili ekipte ayak bileğinde ağrı hisseden Trezeguet ilk 11'den çıkarıldı. Yerine Foutas dahil edildi.

Trabzonspor-Fatih Karagümrük 11'ler:

TRABZONSPOR: Uğurcan, Denswil, Baniya, Eren, Mehmet Can, Berat, Mendy, Abdülkadir, Fountas, Visca, Onuachu.

FATİH KARAGÜMRÜK: Emre Bilgin, Nazım Sangare, Biraschi, Dresevic, Ceccherini, Levent Mercan, Rohden, Can Keleş, Feghouli, Eysseric, Güven Yalçın.

Fırtına, İstanbulda kayıp (ÖZET) Fatih Karagümrük - Trabzonspor maç sonucu: 0-0

YORUM YAZ