MENÜ

Dorukhan Toköz, depremzedeler için Nef Stadyumu'nda

Trabzonspor'un yıldız orta sahası Dorukhan Toköz, açık artırma ile satılması amacıyla takım arkadaşı Marek Hamsik’in ve kendisinin imzalı formalarını Nef Stadyumu'na getirdi.

Dorukhan Toköz, depremzedeler için Nef Stadyumu'nda

Trabzonsporlu oyuncu Dorukhan Toköz, kendisinin ve Hamsik'in imzalı formasını açık artırmayla satılması Nef Stadyumu'ndaki yardım merkezine hediye etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz, açık artırma ile satılması amacıyla Marek Hamsik’in ve kendisinin imzalı formalarını Nef Stadyumu’ndaki yardım merkezimize hediye etti. Teşekkürler" denildi.

Dorukhan Toköz, depremzedeler için Nef Stadyumunda

Başkan Ağaoğlu: Trabzonspor taraftarının depremzedelerin yanında olduğunu göstereceğiz

Trabzonspor Kulübü’nün sosyal medya hesaplarından Başkan Ahmet Ağaoğlu taraftarlara seslendi. Ağaoğlu, “Trabzonspor’un sadece bir futbol kulübü olmadığını bölgenin en önemli sosyal sorumluluğunu üstlenen sivil toplum örgütlerinden birisi olduğunu da çok açık net olarak bu süreç içerisinde gösterdik. 16 Şubat Perşembe akşamı Konferans Ligi’nde Basel ile oynamak zorunda olduğumuz bir maçımız var. Bu maçımızın tüm gelirini AFAD’a bağışlamak ve yaraları maddi anlamda bir ölçü de olsun sarabilmek için bir karar almış bulunuyoruz. Burada en büyük özveriyi kombine bilet sahipleri olan siz değerli Trabzonsporlular'dan bekliyoruz. Bir defaya mahsus olmak üzere kombine biletlerimizi bir kenara bırakıp bilet alıp bu maça gelerek ve bu maçtan elde edilecek gelirle yaraları bir ölçüde de olsun sarabilmek için sizlerin yardımına ihtiyacımız var. Umut ediyorum ki o tribünler tıklım tıklım dolacak ve milyonlarca Trabzonspor taraftarının ruhunun, belli ölçüde maddi ve manevi olarak depremzedelerin yanında olduğunu göstereceğiz. Her türlü desteğinizi bekliyorum” dedi.

YORUM YAZ