MENÜ

Trabzon'da havalar hep "Güneş"li

Futbolcularına 'İleri, hep daha ileri' felsefesini aşılayan Şenol hocanın dün keyfine diyecek yoktu. Çünkü Burak Yılmaz da artık resmen Trabzonlu!

Trabzon'da havalar hep "Güneş"li

Bordo-Mavili ekibin son dakika transferi kampa katıldı. Hocası Şenol Güneş ile görüşen oyuncu, “Hazırım” mesajını verdi.

Bordo-Mavililer’in yeni transferi Burak Yılmaz, takımının İstanbul’daki kampına katıldı... Uzun uğraşların ardından Trabzonspor’a sezon başından önce getirilen genç futbolcu, büyük bir ilgiyle karşılandı. Futbolcu arkadaşları Burak Yılmaz’a ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletirken, transferde ısrarıyla başrolü oynayan teknik direktör Şenol Güneş ise futbolcusuyla bir süre özel görüştü, son durumu hakkında bilgiler aldı.

Sadece 1 maç kaçırdı
Eskişehirspor ile Antalya’da oldukça yoğun olarak kabul edilebilecek bir hazırlık kampı geçiren Burak Yılmaz, sezonun ilk haftasındaki Manisaspor maçında sahaya çıkmış, önceki gün oynanan Bursaspor sınavında ise Trabzonspor’a transfer işlemleri bittiği için forma giymemişti.

Haberin Devamı




Trabzonspor kampına katılan Burak Yılmaz’ı, Manisa’dan eski takım arkadaşı olan Selçuk ile sportif direktör Ünal Karaman karşıladı. Yıldız oyuncu akşam yapılan antrenmanda ilk kez takımla çalıştı.

YORUM YAZ