MENÜ

Tottenham'dan Lautaro Martinez transferi için Inter'e 90 milyon Euro'luk teklif

İngiltere Premier Lig'de geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamlayan Tottenham, transferlerine devam etmeyi planlıyor. Teknik direktör Antonio Conte'nin isteği üzerine Inter forması giyen Lautaro Martinez'i gündemine alan İngiliz ekibi transfer için kesenin ağzını açtı. Tottenham'ın Arjantinli yıldız için Inter'e 90 milyon Euro'luk bir teklif sunmaya hazırlandığı ancak futbolcunun İtalyan ekibinden ayrılmak istemediği iddia edildi.

Tottenham'dan Lautaro Martinez transferi için Inter'e 90 milyon Euro'luk teklif

İngiltere Premier Lig'de geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamlayan Tottenham, teknik direktör Antonio Conte'nin talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. İngiliz ekibinin listesinde ise ilk sırada Inter'in yıldızı Lautaro Martinez bulunuyor.

Haberin Devamı

Alfredo Pedulla'nın haberine göre Tottenham teknik direktörü Antonio Conte, Inter'de birlikte çalıştığı Lautaro Martinez'i kadrosunda görmek istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarına başlayan İngiliz ekibi ise 90 milyon Euro'luk bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Inter'de kalmak istiyor

Ancak Arjantinli yıldız Inter'den ayrılmak istemiyor. Futbolcunun menajeri de 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Martinez'in erkenden takımdan ayrılma olasılığını reddetti.

2018 yılında Racing Club'tan Inter'e transfer olan 24 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon 49 maçta forma giyerken, 25 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.

YORUM YAZ