MENÜ

Harry Kane için özel koreografi! Tottenham tarihine geçmişti...

5 Şubat'ta Manchester City deplasmanında ağları sarsan Harry Kane 267 gole ulaşarak Tottenham tarihinin en golcü futbolcusu olmuştu. Bugün oynanan West Ham United kapışması öncesinde Tottenham tribünleri İngiliz yıldızı onurlandırdı, kulüp plaket takdim ederken, tribünlerden özel hazırladığı koreografiyi açtı.

Harry Kane için özel koreografi! Tottenham tarihine geçmişti...

İngiltere Premier Lig'in 24. haftasında Tottenham, sahasında West Ham United'ı konuk etti. Londra derbisi özelliğini taşıyan zorlu maçı Tottenham 2-0 kazandı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada Eflatun-Beyazlılar'a zaferi getiren golleri 56'da Emerson Leite ve 72'de Heung-min Son attı. Bu sonuçla Tottenham 42 puana yükseldi, West Ham 20 puanla ateş hattında kaldı.

Haberin Devamı

Harry Kane için özel koreografi Tottenham tarihine geçmişti...

Ödül töreni düzenlendi

Mücadele öncesinde Tottenham'ın tecrübeli oyuncusu Harry Kane onurlandırıldı. İngiliz yıldız için ödül töreni düzenlendi. 21. haftada Fulham karşısında attığı golle Tottenham formasıyla 266 gole ulaşan 29 yaşındaki forvet, kulübün efsanelerinden Jimmy Greaves'in rekorunu egale etmişti. 

Harry Kane için özel koreografi Tottenham tarihine geçmişti...

Jimmy Greaves'i geride bıraktı

Başarılı futbolcu 5 Şubat'ta deplasmanda oynanan Manchester City maçında fileleri sarsınca Greaves'i geride bırakmış ve 267 golle Tottenham'ın en golcü ismi olmuştu. Bu nedenle West Ham United mücadelesi öncesinde Kane'e ödülü verilirken, tribünler de 'Harry' yazılı şık bir koreografiyi açtı.

Harry Kane için özel koreografi Tottenham tarihine geçmişti...

Krallık yarışında Haaland'ın arkasında

Harry Kane bu sezon 32 maçta forma giyerken 19 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Her transfer döneminde ismi dev ekiplerle anılan yıldız oyuncu, İngiltere Premier Lig'deki gol krallığı yarışında Erling Haaland'ın (26) ardından 17 golle ikinci sırada yer alıyor.

YORUM YAZ