MENÜ

Marcus Rashford şov sürüyor! Manchester United, Leicester'ı rahat geçti

Manchester United, Premier Lig'in 24. haftasında Leicester City'yi evinde Marcus Rashford (2) ve Jadon Sancho'nun attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Kariyerinin en golcü sezonuna ulaşan Rashford, Wayne Rooney’den sonra Manchester United formasıyla ligde üst üste 7 iç saha maçında gol atmayı başaran ilk oyuncu oldu.

Marcus Rashford şov sürüyor! Manchester United, Leicester'ı rahat geçti

Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United, Premier Lig'in 24. haftasında Leicester City'yi konuk etti. Old Trafford'da Stuart Attwell'in yönettiği maçta zorlanmayan Kırmızı Şeytanlar, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Marcus Rashford şov sürüyor Manchester United, Leicesterı rahat geçti

RASHFORD'IN KARİYER SEZONU

Marcus Rashford'ın 2 golle oynadığı maçta United'ın diğer golü Jadon Sancho'dan geldi. Bu sezon tüm kulvarlarda 36. maçına çıkan ve gol sayısını 24'e yükselten Rashford, kariyerinin en golcü sezonuna ulaştı. İngiliz süperstar, ayrıca Wayne Rooney’den sonra Manchester United formasıyla Premier Lig’de üst üste 7 iç saha maçında gol atmayı başaran ilk oyuncu oldu.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

YARIŞTA FİRE YOK

Son 4 maçından 10 puan çıkaran Manchester United, bu sonucun ardından 49 puana yükseldi ve 54 puanlı lider Arsenal ile 2. sıradaki 52 puanlı Manchester City'nin ardından 3. basamakta yer aldı, şampiyonluk yarışında fire vermedi.

Marcus Rashford şov sürüyor Manchester United, Leicesterı rahat geçti

SERİ SONA ERDİ

2 maçlık galibiyet, 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Brendan Rodgers'lı Leicester City ise 24 puanla 14. sırada kaldı. Manchester United, 26 Şubat'ta Newcastle United'la İngiltere Lig Kupası finalinde karşılaşacağı için gelecek hafta Premier Lig'de maç oynamayacak, 5 Mart'ta Liverpool deplasmanına gidecek. Leicester City ise evinde lider Arsenal'la kozlarını paylaşacak.

YORUM YAZ