MENÜ

Harry Kane için 100 milyon Euro!

Real Madrid'in efsane oyuncularından Karim Benzema ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından yollar ayrılmıştı .Benzema, artık kariyerine Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımında devam edecek. Real'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin talebi doğrultusunda İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'ın süperstarı Harry Kane için harekete geçti.

Harry Kane için 100 milyon Euro!

Real Madrid'in efsane oyuncularından Karim Benzema ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından yollar ayrılmıştı .Benzema, artık kariyerine Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımında devam edecek.

Haberin Devamı

Real'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin talebi doğrultusunda İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'ın süperstarı Harry Kane için harekete geçti.

Kane'in, artık kariyerinde kupalar kazanabileceği bir takıma gitmek istediği biliniyor. İspanyol Marca Gazetesi'nin iddiasına göre Los Galacticos, bu transfer içinTottenham'a, 80 milyon Eurobonservisartı20 milyon Euro bonus olarak toplamda 100 milyonEuro teklifetti.Ancakİngiliz temsilcisinin,anitibarıyla 130milyonEurotalepettiği önesürüldü.

YORUM YAZ