MENÜ

Toraman: Artık mazeretimiz kalmadı

Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman, Fanatik Web TV'ye konuştu. Artık mazeretlerinin kalmadığını belirten tecrübeli futbolcu, özellikle önümüzdeki 3 haftanın çok kritik olduğunu belirtti.

Toraman:  Artık mazeretimiz kalmadı

Cezası nedeniyle Gaziantepspor önünde forma giymeyen İbrahim Toraman, Sivas maçı öncesi Fanatik Web TV’nin sorularını yanıtladı. Tribünde olmanın çok zor olduğunu ifade eden Toraman, “Cezam sona erdi. Önümüzde çok zorlu bir karşılaşma var. Sivas zorlu bir deplasman. Son maçtan beraberlikle ayrılmak bizi çok üzdü. 90 dakika baskılı oynayan, pozisyon bulan ve birçok gol kaçıran taraf bizdik. Ancak bu kadar gol kaçırınca son dakikada bir pozisyon gol oldu. Bunlardan ders alınması gerekir. Bu durumu uzun süredir yaşıyoruz. Kalan haftalarda tekrarlamadan üst üste kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.

İnönü’de çok puan kaybettik

Normal şartlar altında takımların iç saha maçlarında daha etkili oynayıp daha az puan kaybetmesi gerektiğinin altını çizen başarılı futbolcu, “İstatistiklere bakıldığında kendi evimizde çok puan kaybettiğimizi görüyoruz. Artık bundan sonrası için mazeretimiz kalmadı. Şampiyonluğu kovalamak istiyorsak, 1. ya da 2. sırayı almak istiyorsak hedef maçlarda bütün gücümüzü ortaya koymamız gerekiyor. Önümüzdeki 3 haftada çok zorlu maçlarımız var ve kazanmamız gerekiyor. İnşallah bunu başarırız” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ