MENÜ

Tolgahan İmal'ın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Bursa at yarış tahminleri

24 Eylül Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Açılışta BAŞ BELA, kapanışta CANYOLDAŞ…

1.AYAK: Annesinin Sadlers Wells kızı olması sebebiyle mesafeye ve çim piste çok yatkın olan BAŞ BELA, yeni ilgililerinde beklenen çıkışı nihayet gerçekleştirmeyi başardı. Bu pist ve mesafedeki son startında iç kulvardan gerçekleştirdiği kuvvetli akınlarıyla bir anda rakiplerine hakim olan safkan, potoya da oldukça akışlı girerek dikkatleri üzerine çekti. Stiline uygun jokeyi idaresinde bir kez daha kazanması olağan neticedir.

2.AYAK: Çok iyi bir Bursa sezonu geçiren CRAZY CHICK, son startında kum pistte vasat bir performans ortaya koymuştu. Bu kez çok daha iyi olduğu çim pistte birinciliğin en güçlü adayıdır. Son metrelerdeki etkili ataklarıyla BURAKŞAH, toparlanan SÜPHAN, bu mesafeleri iyi koşan PUZZLE, İstanbul’dan takibimde olan HAWKEYE ve yeniden istenilen seviyeye ulaşmaya başlayan MISS TUDOR ise ilk plandaki rakipleridir.

Haberin Devamı

3.AYAK: Edebalı Koşusunda, erken yitirdiğimiz değerlerimizden şampiyon Kafkaslı’nın en çok yarış ve ikramiye kazanan temsilcisi durumundaki AMANKAYA, üstün karakteri ve yıllardır süren istikrarı ile güçlü rakiplerini geride bırakabilir. Babası Joker’den aldığı sürat genlerinin hakkını layıkıyla veren SAHİPBEY, benzer şeyler söyleyebileceğim ESER ve son yarışlarında gerçek gücünün altında performanslar yansıtan yetenekli safkan CANKARDEŞLER ise mutlak suretle değerlendirmeye alınması gereken diğer isimler.

4.AYAK: 2 yaşlı İngiliz taylarına mahsus maiden mücadelede, Monatana gibi bir safkanın anneden kardeşi olan MONTA TAMARA, geçen hafta gördüğü yarış ardından artan deneyimiyle çok daha iyi bir yerde gelebilir. Koştuğu yarışlarında göz dolduran TOYNAKKIZ, ilk startında etkili sprintiyle dikkat çeken GEOSTORM, ara sonrası dinçlikle etkili olma ihtimali bulunan LUXOR GIRL ve şampiyon Kurtiniadis’in aşama içindeki temsilcisi POWERBANK ise ayrımsız şekilde rakip olarak değerlendirilmelidir.

5.AYAK: Yeşil Gönen Koşusunda, Ankara’dan çok iyi durumda gelen DEMİRBÜKEN, eksiksiz hazırlandığı mücadelede favorimdir. Kazandığı son yarışında potoya oldukça kendinden emin fulelerle girerek düzeldiğini gösteren ILDIR BEYİ, son startını düzlükteki muhteşem akınlarıyla lehine çeviren nitelikli kısrak AYZA, istenilen seviyeye nihayet ulaşan BORANTAY, seri stiliyle son startını kazanan YENİLMEZ ve çim piste rağmen BEDWULF ise sırasıyla rakip olarak gördüğüm isimler.

Haberin Devamı

6.AYAK: Günün kalabalık mücadelesinde start alan isimlerin istikrar bakımından sıkıntılı olması işleri oldukça karmaşık hale getirmekte. Bu şartlar altında “HEPSİ” yapmak bile gerekebilir. Ancak kuponumuzun da belirli bir tutarı aşmaması gerekmekte. Bu sebeple kısa mesafelerde üstün süratiyle zaman zaman sonuç alabilen CANYOLDAŞ’ı banko yazma riskini almak durumundayız. Olur da bu safkan son metrelerde sallanırsa koşunun içinden çıkılması oldukça zor bir duruma gelecektir. Bakalım beklediğimiz performansı gösterebilecek mi? Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 4 ) ( 2.1.7.3.4.10 ) ( 9.6.2.1.3 ) ( 5.7.3.4.6 ) ( 3.5.8.2.6.1 ) ( 2 )

YORUM YAZ