MENÜ

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

18 Ekim Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

EXPECTED TIME için kazanma zamanı…

1.AYAK: 2 yaşlı İngiliz taylarına mahsus maiden mücadelede, yarış hayatının henüz ilk startında düzlükteki muhteşem ataklarıyla ikinci olarak dikkatleri üzerine çeken EXPECTED TIME, bir sonraki yarışında kum pistte varlık gösteremedi. Son startında çim pisti bulunca gerçek kumaşını yansıtarak benzer şekilde olan klas safkan, bu kez birinciliğin en güçlü hatta yegane adayıdır. Güne banko ile başlayabiliriz.

2.AYAK: Birçoğu vasatı aşmakta güçlük çeken İngiliz atlarının Handikap-15 mücadelesinde, mümkün olduğunca fazla isme şans tanımak durumundayız. Bir süredir takibimde olan DEDEM MEHMET, nihayet güçlü kan hattına yakışır koşan TOO FAST, bu mesafelerde kuvvetli sprintiyle devreye girebilen İSMİHAN, her ne kadar kalitesinin altında performanslar sergilese de AKAN BULUT, starttan sağlıklı çıkması halinde PRENSES NEHIR, inişli çıkışlı performanslarıyla ne zaman ne yapacağı kestirilemeyen ANALUX, mesafe tutan MAJOR TROWBACK, beklenmedik anlarda sahneye çıkabilen TRUSTABLE, Gazi Şampiyonu Divine Heart’ın anne kardeşi LAGRIMAS ve bir türlü beklenen çıkışı yakalayamayan EMPIRE SON sıralamasını imkanlar elverdiğince dikkate alalım.

Haberin Devamı

3.AYAK: Dünya Gıda Günü Koşusunda, güçlü pedigrisi ve son başarılı yarışıyla MONSHAU, güzel eşkaline yakışır performanslar sergileyen GİZMO, son yarışına itibar etmediğim yetenekli tay REINA DE DIAMANTES ve Valencia gibi bir kısrağın anneden kardeşi olan ALLORA arasındaki amansız mücadelenin galibinin, koşunun da galibi olacağı kanaatindeyim. Bu dört tayı koşunun kare ası olarak değerlendirmeliyiz.

4.AYAK: Starttan sağlıklı çıktığında neler yapabildiğini son yarışında bir kez daha kanıtlayan HAFO, kısa mesafeye ve ağır sıkletine rağmen ön plana çıkaracağım isimdir. Bu pist ve mesafeyi iyi koşan COOL PRINCE, son yarışında sıkletinden etkilenen SEMİHBEY, seri stiliyle LUALUA, yarış içinde dışarıya sapma huyunu tekrarlamazsa AKON, bu gruplarda daima iş yapabilecek bir at olan THE MAILMAN ve sürprizde BIG CHAMP ise sırasıyla önereceğim rakipleridir.

Haberin Devamı

5.AYAK: Arap taylarının Şartlı-3 mücadelesinde, yarış hayatına İstanbul’da oldukça gösterişli bir galibiyetle merhaba diyen ÖZBATU, zamanla çok daha iyi yerlere gelebilecek potansiyelde olduğunu da göstermiş oldu. İkinci startında doğru bir karar ile sert gruplarda koşulmayan safkan, uygun rakiplerini geride bırakabilir. Günün alternatif bankosu olarak değerlendirebiliriz. Belkıs gibi bir kısrağın yetenekli temsilcisi ASTEROİD ise imkanlar elverdiği takdirde ilave edilebilir.

6.AYAK: Grubun deneyimli ve istikrarlı tayı YELLOW FIN favorimdir. İlk startında kum pistte etkili olamasa da bu kez farklı koşmasını beklediğim DUMBLEDORE, tatminkar ilk yarışı ile BATUMİ, her geçen gün artan formuyla TORCULARIS ve ilk startında fena görünmeyen LOMBARDI ise en ufak hatasında devreye girecek kapasitedeki rakipleridir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 4 ) ( 9.7.4.2.6.8.3.5.10.1 ) ( 6.1.2.3 ) ( 1.3.4.5.2.6.7 ) ( 5/4 ) ( 9.2.1.8.6 )

YORUM YAZ