MENÜ

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Ankara at yarış tahminleri

20 Eylül Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Seri stili ve inatçı karakteriyle LAST SHADOW…

1.AYAK: Bu koşuyla birlikte ilk startını alacak taylarımıza sağlıklı ve başarılı bir yarış hayatı dileyerek günün kritiğine geçiyorum. Çok sayıda uzun galobu bulunan ALASKAN LADY, iyi ellerde eksiksiz şekilde hazırlandı. İlk şansı bu taya veriyorum. Yine uzun işlerinde pişkin görünen AHESTE, My Freedom’ın anne kardeşi olan PEDRUM, güçlü kan hattıyla ilk ciddi rakibidir. ASAGAO, ERTENHAN ve MYSTIC LOVE ise mutlak suretle kuponlardaki yerini almalıdır.

2.AYAK: Daha sert rakipleri arasındaki son yarışında düzlükte mesafe kapatarak yakın ara tabelayı tamamlayan MY SWEETY BOY, yeterli formuyla özlediği birinciliğe ulaşabilir. Eski formuna kavuşmaya başlayan DUBLIN, son startında kapandığı için üçüncülükten öteye gidemeyen ALBANY, inişli çıkışlı performanslar sergileyen FALEZ ve bir türlü beklenen çıkışı yapamasa da KEEP WALKING öncelikle rakipleridir. SAN MARINO, THE MAILMAN, TRUSTABLE ve MOON FATHER ise imkanlar elverdiği takdirde ilave edilmelidir.

Haberin Devamı

3.AYAK: Önde istediği tempoyu yakaladığında rakip tanımayan FLYING BIRD, stiline çok uygun jokeyi Özcan Yıldırım idaresinde çıktığı gibi bitirebilir. 52 gün sonra piste çıkacak olmasına rağmen, hızlı gideceği aşikar mücadeleyi sonlardaki ataklarıyla lehine çevirebilecek potansiyeldeki BADARBUNGA ilk ve sert rakibidir. Yarış gören kalite safkan LEXINGTON FIRE, yeni sahiplerinde çıkış arayan TURAP ve yakın ara koşacak olmasına rağmen BOTANVADİSİ ise bir sonraki adımda değerlendirmeye alınmalıdır.

4.AYAK: Kültür ve Turizm Bakanlığı Koşusunda, 108 handikap puanıyla dikkat çeken LAST SHADOW, İstanbul çimindeki son yarışında güçlü rakibi ile girdiği amansız mücadeleyi az farkla kaybetmişti. Hatta o gün kazanan rakibinin jokeyinin kamçısı, Last Shadow’un burnuna temas edince caima içinde ciddi tartışmalar çıkmıştı. Safkanın her şeye rağmen çok iyi bir performans sergilediğini düşünüyorum. Bu kez daha uygun rakipleri arasında bilinen inatçı karakterini ortaya koyarak kazanması olağan neticedir.

Haberin Devamı

5.AYAK: Adana’da katıldığı son yarışında ciddi şekilde kapanan ve bu sebeple kendisini mücadeleye veremeyerek tabela dışı kalan ORTADOĞU, bu koşu ve sonrasında takibimizde olsun. Zira artırdığı formuyla her an farklı koşabilir. Bu mesafeleri iyi koşan TETİNA, inatçı karakteriyle RUSGELİN, seri stiliyle TAKILBERİ, son yarışlarını önemsemediğim ÇAKIRALİ ve etkili sprintiyle ŞEKERSULTAN ise sırasıyla rakipleridir.

6.AYAK: Güzel eşkali ve zaman zaman koştuğu etkili yarışlarıyla dikkat çeken HÜRADAM, bir yarış evvel bir türlü sprint koridorunu bulamayarak kazanabileceği koşudan üçüncü olarak ayrıldı. Akabinde katıldığı yarışında ise sert rakipleri arasında varlık gösteremedi. Bu kez denk rakipleri arasında birinciliğin en güçlü adayıdır. Seri stiliyle bu mesafeleri çok iyi koşan LORD ise seri ikinciliklerini kazanarak taçlandırabilir. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 2.1.9.3.5.8 ) ( 5.2.3.4.6.1.8.10.7 ) ( 1.3.2.8.4 ) ( 4 ) ( 9.4.1.2.5.6 ) ( 5.8 )

YORUM YAZ