MENÜ

TOFAŞ'ta iki corona virüs vakası daha

Basketbol Süper Ligi ekibi Tofaş’ta, 1’i oyuncu 1’i de teknik ekip çalışanlı olmak üzere toplam 2 kişinin daha Covid-19 testi pozitif çıktı.

TOFAŞ'ta iki corona virüs vakası daha

Basketbol Süper Ligi 14’üncü hafta maçları öncesinde Tofaş’a bir kötü haber daha geldi. Bursa temsilcisi yaptığı açıklamada, 1’i oyuncu, 1’i de teknik ekipten olmak üzere 2 kişinin daha Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Haberin Devamı

Tofaş Basketbol Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: “Tofaş Basketbol Takımımızın 2020-2021 ING Basketbol Süper Ligi 14. haftasında oynayacağı karşılaşma öncesinde; A Takım sporcularımız, teknik ekibimiz ve kulüp personelimiz 25 Aralık 2020 tarihinde rutin Covid-19 PCR tarama testinden geçmiştir. Sağlık partnerimiz Bursa Medicana Hastanesi tarafından gerçekleştirilen testler sonucunda 1 oyuncu ve 1 antrenörümüzde daha pozitif vaka tespit edilmiştir. Klinik şikayeti bulunmayan oyuncu ve teknik ekip çalışanımızda izolasyon ve tedavi sürecine başlanmış olup, konuyla ilgili kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir.”

YORUM YAZ