MENÜ

Timsah'a süper prim!

Bursaspor'un eski yöneticilerinden Murat Yanıklar, şampiyonluk halinde yeşil-beyazlı futbolculara 50 bin lira prim vereceğini söyledi.

Timsah'a süper prim!

Yanıklar, yaptığı açıklamada, Bursaspor’un 25 Nisan Pazar günü Galatasaray ile deplasmanda "Final" niteliği taşıyan, yeşil-beyazlı camia için tarihi önemi olan bir maça çıkacağını belirtti.

Bursaspor’un bu maça gelene dek, son 1,5 yıldır tarihinin en iyi performansını sergilediğini anlatan Yanıklar, buna karşın yeşil-beyazlı futbolcuların gerekli maddi desteği Bursa’dan göremediğini dile getirdi. Yanıklar, Bursasporlu futbolcuların maç başı 5-7 bin 500 lira prim alırken, rakiplerinin on binlerce dolar karşılığı prim kazandığını, ayrıca diğer takımların da şampiyonluk primlerini çok önceden belirlediğini vurguladı.

Bursa’da herkesin takıma destek vermek için birbirini beklediğini dile getiren Yanıklar, "Ben Murat Yanıklar olarak takımımıza şampiyonluk primi olarak 50 bin lira vereceğimi taahhüt ediyorum. Şimdi birilerini bekleyenlerin önünde artık bir engel yok" dedi.

Yanıklar, öncelikle Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulunun hem kulüp adına hem de kişisel olarak yaşayacakları büyük hazzın karşılığında verecekleri şampiyonluk primini açıklamalarını beklediğini belirterek, şöyle devam etti:

Haberin Devamı


"Şampiyonluk primi olarak yaklaşık 7 milyon lira alacak olan kulübümüzün kurumsal katkısının en az bu seviyede olmasının kamuoyunun bir beklentisi olduğu da unutulmamalıdır. Yöneticilerimizin şahsi primleriyle bu rakamın çok yukarılara çıkacağına tüm Bursasporluların inancı tamdır.

Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun kurumsal ve bireysel primlerini açıklamasını beklemeden, benim gibi Bursaspor’un şampiyonluğunu amaç edinmiş olan iş adamlarından sivil toplum örgütlerine, eski başkanlardan eski yöneticilere, yerel yönetimlerden ticaret odalarına ve özel idareye kadar herkesi katkılarını açıklamaya davet ediyorum.

Bu şehirde şampiyonluk görmeden yitirilen yüreklerin hatırına, Bursa’nın uluslararası tanıtımı için elimize geçen en büyük fırsatın uğruna, şehrimizin ekonomisini geliştirmek adına ve ’5. büyük olmak için değil 4 büyük yalanına son verme’ adına topu 90’a takma zamanı gelmiştir. Bu takımın tüm parçalarına Bursa’ya yaşattıkları ve daha da yaşatacakları mutluluklar için çok teşekkür ederim. O sene bu sene..."

YORUM YAZ