MENÜ

Timsah yürümesini bilir

Bursasporlu Sercan Yıldırım ile Volkan Şen, son 3 haftada kaybedilen 5 puana rağmen hedefe ulaşacaklarını ifade ettiler. Yeşil-Beyalılar'ın yıldız ikilisi, “Şampiyonluk yolunda en büyük avantaj bizde” dedi.

Timsah yürümesini bilir

Oynadıkları futboldan çok, transfer dedikodularıyla gündeme gelen Bursaspor’un genç yıldızları Volkan Şen ile Sercan Yıldırım, son düzlüğe girilen Süper Lig’de ipi göğüsleyeceklerini söyledi. Yeşil-Beyazlılar’ın muhteşem ikilisi, şampiyonluk hakkında net konuştu. Ligin sonu yaklaştıkça baskının arttığını belirten Volkan Şen, “Sezon başında hedefimiz Avrupa Kupaları’na katılmaktı, ama şu an bu hedefin de üzerine çıkarak şampiyonluk potasına girdik. Şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken, bırakmaya niyetimiz yok” ifadelerini kullandı. Tüm Türkiye’nin şampiyonluk yolunda kendilerini desteklediğini vurgulayan Sercan Yıldırım ise, “Türkiye’de devrim yapmak istiyoruz” dedi. Kamuoyunda konuşulan, ‘Bursaspor’u şampiyon yapmazlar’ söylemlerine katılmadığını dile getiren yıldız futbolcu, “İnsanlar değişiklik istiyor. Son 3 haftada 5 puan kaybettik. Ancak zirve yarışındaki tüm takımlar kayıplar veriyor. Her şeye rağmen hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘En büyük hayalim Şampiyonlar Ligi’
Şampiyonlar Ligi’ne katılmaları halinde Real Madrid ve Bercelona ile rakip olmak istediklerini belirten Volkan, en büyük hayalinin Devler Ligi’nde oynamak olduğunu söyledi. Volkan, “Bursa’da Barcelona veya Real Madrid gibi takımları ağırlayıp, bu devleri mağlup etmek çok güzel olur” ifadesini kullandı.

Furkan Hacımale, Bahadır Bakır

YORUM YAZ