MENÜ

Timsah harekete geçti

Bursaspor, transfer sezonun bitimine 2 gün kala taraftarına müjdeyi vermenin planlarını yapıyor. Yeşil-Beyazlılar, Volkan Şen, Cenk Ahmet Alkılıç ve Sefa Yılmaz transferinde sona yaklaşırken, Vura’da işi imzaya bıraktı.

Timsah harekete geçti

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ancak transfer sezonu bitmeden yapılacak iyi takviyelerle çıkış yakalamak isteyen Bursaspor’un, 4 yeni ismi kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği öğrenildi. Yeşil-Beyazlılar, şampiyon olduğu sezon takımın yıldızı Volkan Şen, Alanyaspor’da iyi bir performans sergileyen Cenk Ahmet Kılıç ve Trabzonspor’da sözleşmesi feshedilen Sefa Yılmaz için temaslarını sürdürürken, görüşmelerde sona yaklaşıldığı bildirildi. Bursaspor Yönetimi, 3 oyuncuyu da kadrosuna katmak isterken, taraftarına müjdeli haberi vermek için saatleri sayıyor.

Vura geliyor!

Timsah, yurt dışı seferinde de ilgilendiği Ludogorets’in sol kanat oyuncusu Vura’da işi imzaya bıraktı. 24 yaşındaki futbolcu için Bulgar kulübüyle 1.5 milyon Euro’ya (6 milyon TL) el sıkıştığı öğrenilen Bursaspor’un, genç yıldızın son kararını beklemeye başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ