Como, 21 yıl sonra İtalya Serie A'ya yükseldi!

Teknik kadrosunda Cesc Fabregas'ı bulunduran ve hissedarları arasında Thierry Henry'nin de yer aldığı Como, İtalya Serie B'nın son haftasında sahasında ağırladığı Cosenza ile 1-1 berabere kalarak Parma'nın ardından İtalya Serie A'ya yükselmeyi başaran ikinci takım oldu.

Como, 21 yıl sonra İtalya Serie A'ya yükseldi!

İtalya Serie B'de son hafta maçları oynandı. Parma'nın Serie A'ya yükselmeyi önceden garantilediği tabloda Como, sahasında kritik bir mücadeleye çıktı. Como, evinde ağırladığı Cosenza ile 1-1 berabere kaldı. Cosenzda, 30. dakikada Gennaro Tutino'nun golüyle öne geçse de Como, 74. dakikada Simone Verdi'nin penaltıdan attığı golle beraberliği kurtardı.

Haberin Devamı

Venezia'nın da deplasmanda Spezia'ya kaybettiği haftada geri düştüğü maçı 1-1'e getirmeyi başaran ve 1 puanı kurtaran Como, İtalya Serie A'ya yükselmeyi başardı. Como, 21 yılın ardından yeniden Serie A'ya dönmüş oldu.

Como, 21 yıl sonra İtalya Serie Aya yükseldi

Cesc Fabregas'ın teknik direktör Osian Roberts'ın yardımcılığını yaptığı Como'nun Cosenza ile oynadığı mücadeleyi takımın hissedarlarından Thierry Henry ve İngiliz futbolcu Jamie Vardy de stadyumda takip etti.

YORUM YAZ