MENÜ

Rafael Nadal sakatlığını açıkladı! Kaburgasında çatlak var

Indian Wells finalinde 35 yaşındaki Taylor Fritz'e mağlup olan İspanyol raket Rafael Nadal, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yayınladı. Kaburgalarından birinde stres çatlağı bulunduğunu belirten 21 Grand Slam şampiyonluğu bulunan başarılı tenisçi aynı zamanda 4-6 hafta arası kortlardan uzak kalacağını duyurdu.

Rafael Nadal sakatlığını açıkladı! Kaburgasında çatlak var

Indian Wells finalinde 35 yaşındaki Taylor Fritz'e mağlup olan İspanyol raket Rafael Nadal, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yayınladı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kaburgalarından birinde çatlak bulunduğunu belirten Nadal, 4-6 hafta arası kortlardan uzak kalacağını duyurdu.

Radael Nadal paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Herkese merhaba, İspanya'ya döndüğümü duyurmak istedim ve rahatsızlıkla oynadığım Indian Wells finalinden sonra testleri yaptırmak için hemen sağlık ekibimi ziyarete gittim. Görünüşe göre, kaburgalarımdan birinde stres çatlağı var ve 4-6 hafta boyunca oynayamayacağım. Bu iyi bir haber değil ve bunu beklemiyordum. Yılın çok önemli bir bölümüne çok güzel duygular ve güzel sonuçlarla ulaştım. Yapacağım şey sabırlı olmak ve iyileştikten sonra çok çalışmak. Herkese destekleri için bir kez daha teşekkür ederim."

Haberin Devamı

Başarılı raket Ocak ayında Avustralya Açık finalinde Daniil Medvedev'i mağlup ederek, 21. Grand Slam şampiyonluğuna ulaşmayı başarmıştı.

YORUM YAZ