MENÜ

Son dakika | EuroLeague resmen açıkladı! Rus takımları ihraç edildi

Turkish Airlines Euroleague'de mücadele eden Rus takımlarının, organizasyondan resmen ihraç edildiği açıklandı. CSKA Moscow, UNICS Kazan ve Zenit Euroleague'den ihraç edilirken, Rus takımları ile oynanan maçlar, oynanmamış sayıldı. Bu kararlar doğrultusunda Fenerbahçe Beko'nun yeri aynı kalırken, Anadolu Efes 5. sıraya yükseldi.

Son dakika | EuroLeague resmen açıkladı! Rus takımları ihraç edildi

Turkish Airlines Euroleague ve Eurocup'ta mücadele eden Rus takımları, organizasyonlardan resmen ihraç edildi

Haberin Devamı

Euroleague'in internet sitesinden yapılan açıklamada Rus takımları, CSKA Moskova, UNICS Kazan ve Zenit St Petersburg'un Turkish Airlines EuroLeague'den, Lokomotiv Kuban'ın ise EuroCup'tan ihraç edildiği duyuruldu.

Ayrıca Rus takımları ile oynanmış normal sezon maçlarının oynanmamış sayıldığı ve lig sıralamasının buna göre yeniden güncellendiği belirtildi.

Alınan karar doğrultusunda Euroleague'de oluşan yeni sıralamada Anadolu Efes, bir basamak yükselerek 5'inci sırada kendisine yer buldu. Fenerbahçe Beko ise 9 galibiyet 13 mağlubiyet ile 11'inci sıradaki yerini korudu.

Efes, Rus takımlarına karşı oynadığı 6 karşılaşmadan 2 galibiyet 4 mağlubiyet elde etmiş, Fenerbahçe Beko ise şu ana kadar Rus takımlarıyla oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Güncellenen sıralama şu şekilde:

Son dakika | EuroLeague resmen açıkladı Rus takımları ihraç edildi

YORUM YAZ