MENÜ

"Telafisi olmayan maçlar oynayacağız"

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Çalışkan: "Kesinlikle telafisi olmayan bir maç bizleri bekliyor" dedi.

"Telafisi olmayan maçlar oynayacağız"

TFF 1. Lig’de, kümede kalma yolunda Cumartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Karşıyaka’nın kulüp başkanı Hüseyin Çalışkan, "Kesinlikle telafisi olmayan bir maç bizleri bekliyor" dedi.

Haberin Devamı

Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, sezona büyük umutlarla girmelerine rağmen bugün geldikleri noktanın derin üzüntüsünü yaşadıklarını, kümede kalmak için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la sezonun en önemli karşılaşmasına çıkacaklarını belirtti.
Bu hafta bütün enerjilerini sadece maça yönelik çalışmalara harcayacaklarını kaydeden Çalışkan, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kulübümüzün yaşadığı bu zor süreçte ’Karşıyakalıyım’ diyen herkesin desteğine ihtiyacımız var. Kesinlikle telafisi olmayan bir maç bizleri bekliyor. Bugüne kadar yapılan hataları, yanlışlıkları, eleştirileri, hakaretleri, küskünlükleri, dargınlıkları, kısa bir süre ara verip sadece hafta sonu oynayacağımız maça odaklanmalıyız. Kimse merak etmesin kulübümüzün olağanüstü genel kurulu 30 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecektir. Onursal başkanımızla, belediye başkanımızla, yönetim kurulumuzla, camiamızla, futbolcularımızla, teknik heyetimizle, vefalı taraftarlarımızla kısaca yüreğinde yeşil-kırmızı sevda olan herkesle el ele, omuz omuza vererek kader haftasından zaferle ayrılmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ