MENÜ

Dünya Şampiyonu Sancaktepe'de

Olimpiyat 2.’si, Dünya şampiyonu milli tekvandocu Nur Tatar Askari, Sancaktepe Belediyespor’la 4 yıllık anlaşma sağladı.

Dünya Şampiyonu Sancaktepe'de

2012 Londra Olimpiyat’ında bronz, 2016 Rio’da gümüş madalya kazanan son dünya şampiyonu başarılı milli tekvandocu Nur Tatar Askari, Sancaktepe Belediyespor’la 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Sancaktepe Belediyesi’nde gerçekleştirilen törende açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İsmail Erdem “Sporda çok iddialıydık, sporun merkezi Sancaktepe olacak, demiştik. 19 bin 950 sporcuyla, Türkiye’de lisanslı sporcu sayısında İstanbul Büyükşehir Belediyesinden sonra ikinci sırada yer alıyoruz. Bugün de tekvandoda ülkemize en güzel şekilde hizmet veren Nur Tatar’ı transfer etmiş olduk.

Bundan sonra olimpik sporcu sayısını arttıracağız ve Türk sporuna hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Milli sporcu Nur Tatar Askari de “Amatör branşlarda büyümemizi sağlayacak böyle güzel insanlarla çalışmak çok önemli. Çünkü Türkiye’ye olimpiyat, dünya madalyası getirmek çok zor. Amatör branşlara destek verdikleri için burayı seçtim” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ