MENÜ

Taraftar Fenerbahçe'yi uğurluyor

Fenerbahçe taraftarı, Sarı Lacivertli takımı Sabiha Gökçen havalimanında, Portekiz'e uğurladı, kaptan Emre Belözoğlu da kafilede yer aldı.

Taraftar Fenerbahçe'yi uğurluyor

Fenerbahçe taraftarı, Sarı Lacivertli takımı perşembe akşamı Lizbon'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçı için Sabiha Gökçen havalimanında, Portekiz'e uğurladı.

Haberin Devamı


Takım kaptanı Emre Belözoğlu da Avrupa Kupaları'nda oynayamamasına rağmen kafileyle birlikte Lizbon'da olacak. Emre havalimanında yaptığı açıklamada şöyle dedi:
Bizden bekleneni biliyoruz. Bunun farkındayız. Bu maçta oynayamayacak olmama rağmen takımla birlikte Portekiz'e gidiyorum. Oynayabilecek olsam da sakatlığım var, belki o zaman bile sahada yer alamayacaktım. Ben genç arkadaşlarımıza göre daha tecrübeliyim, onlarla sürekli konuşuyoruz. Umarım ilerleyen senelerde de Fenerbahçe Türkiye'nin Avrupa'daki lokomotifi olur. Takımdaki hava İstanbul'daki hava kadar güzel. 5 senedir bu kulüpteyim. Taraftarın bu kulübün üzerindeki emeğini tarif edemem. Buraya üzülerek dönsek de onlar bizlerle birlikte olacak. Eksiklerimiz önemli. Webo ve Topal çok önemli oyuncular. Ancak onların yerine oynayacak oyuncular da ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır. 1-0'lık bir avantajımız var. Sonuna kadar kullanacağız. Biz deplasmanlarda da gol atan bir takımız. Herkese teşekkür ediyorum.

YORUM YAZ