MENÜ

Taht oyunları

Avrupa'nın devleri adeta hoca savaşına girdi. Chelsea'den kovulan Mourinho'ya, hem United hem de eski takımı Real Madrid talip! Chelsea, Simeone'nin peşinde, City ise Pellegrini'yi gönderip Guardiola'yı takımın başına getirmek istiyor.

Taht oyunları

MANCHESTER UNITED

İngiltere’de başarısız bir ilk yarı geçiren Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun Chelsea’den kovulması, Avrupa liglerinde taşları yerinden oynatmış durumda. Ada basınında Manchester United’ta aldığı başarısız sonuçlarla takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Louis van Gaal’in yerine 5 yıllık bir kontratla Portekizli menacer Jose Mourinho’nun getirileceği iddia edildi.

CHELSEA

Jose Mourinho’yu kovup yerine sezon sonuna kadar Guus Hiddink’i getiren Chelsea’de şimdiden uzun vadeli menacer arayışları başladı. İngiliz basınının iddiasına göre, Maviler, sezon biter bitmez Atletico Madrid’in başarılı teknik patronu Diego Simeone ile görüşmelere başlayacak. Arjantinli teknik adamın ise olası teklife sıcak bakacağı ve İngiltere’de çalışmak isteyeceği öğrenildi.

REAL MADRID

Bir başka flaş iddia ise İspanya’dan geldi. Cadena SER’in haberine göre, Rafael Benitez’in performansından rahatsız olan Real Madrid yönetimi, sürpriz bir hamleyle eski çalıştırıcısı Mourinho’ya teklif götürmeye hazırlanıyor. Noel tatili sonrasında Real Madrid’de sürpriz gelişmeler yaşanabilir ve İspanyol teknik adam Rafael Benitez yerini Jose Mourinho’ya bırakabilir.

MANCHESTER CITY

Bayern’den ayrılacak olan Pep Guardiola’nın Manchester City’nin başına geçeceği konuşuluyor. Alman Bild gazetesi ve Kicker dergisi, gelecek sezondan itibaren Guardiola’nın City’yi çalıştıracağını iddia etti. Guardiola’nın Ada’ya sıcak bakmasında, eski çalışma arkadaşları Ferran Sorianı ve Txiki Beguiristain’in Manchester temsilcisinde görev almasının etken olduğu belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ