MENÜ

Survivor Sancakay kimdir, kaç yaşında? Sancakay Ilım nereli, evli mi bekar mı?

Survivor 2021 kadrosunda Sancakay Ilım Morgül de yer alıyor. Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler Takımında yer alan Sancakay Ilım Morgül'ın kim olduğu ve kariyeri araştırılıyor. Teknik direktör Ünal Karaman’ın yeğeni olan Sancakay Ilım Morgül, sporcu kimliğiyle biliniyor. Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girip kazanarak İstanbul’a yerleşen Morgül, halen 4. sınıf öğrencisi. Peki, Survivor Sancakay kimdir, nereli? Sancakay Ilım Morgül kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç? İşte Survivor Sancakay ile ilgili merak edilenler...

Survivor Sancakay kimdir, kaç yaşında? Sancakay Ilım nereli, evli mi bekar mı?

Survivor 2021 yarışmacılarından Sancakay Ilım Morgül ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Sancakay Ilım Morgül Survivor 2021 Gönüllüler takımında yer alıyor. Survivor 2021’in Gönüllüler takımında yer alan yarışmacı Sancakay Ilım Morgül 2021 gönüllüler kadrosunda yer almaktadır. Pek çok kişi, yarışmanın başlamasıyla birlikte Sancakay Ilım Morgül'ün kim olduğunu, nereli olduğunu merak etmektedir. Survivor 2021 Gönüllüler takımının yarışmacısı Sancakay Ilım Morgül’ün hayat hikayesinde futboldan, müziğe kadar birçok alan var. ‘Survivor Sancakay Ilım Morgül kimdir’ sorusunun yanıtı haberimizde.

Haberin Devamı

Survivor Sancakay kimdir, kaç yaşında? Sancakay Ilım nereli, evli mi bekar mı?

İstanbul’da doğan Survivor Sancakay Ilım Morgül’ün doğum tarihi; 30 Ocak 1997. İzmir ve Rize’de büyüyen Sancakay Ilım Morgül, 28 yaşındadır. Teknik direktör Ünal Karaman’ın yeğeni olan Sancakay Ilım Morgül, sporcu kimliğiyle biliniyor. Spor hayatına ritmik jimnastikle adım atan Survivor Sancakay, Lise 3’e kadar okuduğu İzmir’de futbol kariyerine başladı. Lise 4’te Rizespor’a transferi gerçekleştirilen Morgül, lise öğrenimini de yine bu şehirde tamamladı.

2 yıl Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde, Rus Dili Edebiyatı bölümünü okuyan Survivor Sancakay Ilım Morgül, İngilizce ve Rusça dillerine hakim. Morgül, sonraki dönemlerde ise eğitim hayatını İstanbul’da devam ettirdi. Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girip kazanarak İstanbul’a yerleşen Morgül, halen 4. sınıf öğrencisi.

Haberin Devamı

Survivor Sancakay Ilım Morgül, 2 sezon boyunca Kadıköy Theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen ‘Ofsayt’ oyununda başrol oynadı. Morgül, 5 yıldır da vocal olarak sahne alıyor. Kendi bestelerini de seslendiren Sancakay, gitar çalıyor.

YORUM YAZ