MENÜ

Süper Lig'in yeni süperstarları 'Futbolun Süperleri' gecesinde ödüllendirildi

Futbolseverlerin oyları, Türk futbolunun önemli isimlerinden oluşan özel jüri ve Spor Toto Süper Lig takımlarının kaptanlarının seçimleriyle belirlenen süper isimler; spor, iş, kültür, sanat ve medya camiasının önde gelen simalarının katıldığı törenle ödüllerini alırken, 2019 yılının süper futbolcusu Edin Visca oldu.

Süper Lig'in yeni süperstarları 'Futbolun Süperleri' gecesinde ödüllendirildi

Futbolseverlerin oyları, Türk futbolunun önemli isimlerinden oluşan özel jüri ve SPOR TOTO Süper Lig takımlarının kaptanlarının seçimleriyle belirlenen süper isimler; spor, iş, kültür, sanat ve medya camiasının önde gelen simalarının katıldığı törenle ödüllerini alırken, 2019 yılının süper futbolcusu Edin Visca oldu.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Digiturk iş birliğiyle düzenlenen Futbolun Süperleri Ödül Töreni 2 Mayıs’ta, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Türk futbolunun marka değerinin daha da yükseltilmesi, futbol camiasının büyük bir aile olarak bir araya getirilmesi ve Türk futbolunu zenginleştiren tüm paydaşları onurlandırmayı hedefleyen törene Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Hüsnü Güreli ve Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly ile birlikte spor, iş, kültür sanat ve cemiyet hayatından önde gelen isimler katıldı.

İçinde bulunduğumuz sezona damgasını vuran isimler şu şekilde oluştu;

Yılın Süper Kalecisi: Medipol Başakşehir – Mert Günok

Yılın Süper Defansı: Medipol Başakşehir – Alexandru Epureanu

Yılın Süper Orta Sahası: Medipol Başakşehir – Edin Visca

Yılın Süper Forveti: Beşiktaş – Burak Yılmaz

Yılın Süper Türk Temsilcisi: AS Roma – Cengiz Ünder

Haberin Devamı

Yılın Süper Teknik Direktörü: Medipol Başakşehir – Abdullah Avcı

Yılın Süper Yükselen Yıldızı: Beşiktaş – Dorukhan Toköz

Yılın Süper Futbolcusu: Medipol Başakşehir – Edin Visca

Yılın Süper Golü: 23. Hafta Beşiktaş – Fenerbahçe karşılaşmasında attığı golle Hasan Ali Kaldırım

Yılın Süper 11’i: Mert Günok, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Alexandru Epureanu, Hasan Ali Kaldırım, Emre Belözoğlu, Dorukhan Toköz, Edin Visca, Adem Ljajic, Trezeguet, Burak Yılmaz

beIN Özel Ödülü: Down Sendrom Futsal A Milli Takımı

Yılın Süper Fair-Play’i: Fuat Çapa - Eskişehirspor

Törene özel Lefter Sergisi, davetlilerin beğenisini topladı

Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırarak tüm sporseverlerin sevgi ve saygısını kazanan, içinde bulunduğumuz sezonun anısı na oynandığı Lefter Küçükandonyadis için hazırlanan özel sergide efsane isme ait birbirinden değerli hatıralar davetliler tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi.

Süper Ligin yeni süperstarları Futbolun Süperleri gecesinde ödüllendirildi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu: “Türkiye’nin çocukları sporla büyüsün istiyoruz”

Türk futbolunun marka değerine önemli katkılar sağlayan, futbol ailesini bir araya getiren Futbolun Süperleri ödül töreninin bu yıl ikincisini hayata geçiren Türkiye Futbol Federasyonu ve beIN SPORTS’u tebrik ettiğini söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu şöyle devam etti; “Sporun özünde rekabet vardır. Bir spor organizasyonu ne kadar rekabetçi ise o kadar marka değerine sahiptir. Bakış açımız rekabetin olumsuz değil olumlu tarafını görecek şekle dönüşmeli. Başta Federasyonumuz ve kulüplerimiz idari, mali ve sportif açıdan kurumsallaşıp, üretken hale dönüşmelidir. Bakanlık olarak bu yöndeki adımların destekçisi olacağız. Sporun tabana yayılması ve toplumumuzun bütün kesimlerinin spora erişiminin sağlanması hususunda olağanüstü mesafe kat ettik. Sportif tesisleşmede gerçekleştirdiğimiz devrimle, Türkiye’nin her bir karış toprağındaki çocuklarımıza el uzatabiliyoruz. Türkiye’nin çocukları sporla büyüsün istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 16 yıldır Türkiye’yi bir spor ülkesi haline getirmek için büyük gayret gösterdik, göstermeye devam ediyoruz. Spor ve futbolda ülkemizi daha ileri seviyelere taşımak için elini taşın altına koyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum”.

Haberin Devamı

Süper Ligin yeni süperstarları Futbolun Süperleri gecesinde ödüllendirildi

Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly: “beIN MEDIA GROUP’un küresel vizyonundan aldığımız güçle Türk futbolunun yarınları için daha büyük hayaller kurmaya hazırız”

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl gördüğü yoğun ilgi ve elde ettiği başarıyı daha da yukarılara taşıma hedefiyle yola çıkan ödül töreni kapsamında, TFF ile yakın iş birliği yapmaktan ve bu büyük organizasyonun bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly şöyle konuştu: ‘’Türk insanının futbola olan tutkusu, bu güzel oyunu yaşamında konumladığı yer ve Türk futbolunun marka değerinin geliştirilmesine yönelik yüksek potansiyel, gelecek dönemde başarabileceklerimiz konusunda bizlere ilham veriyor. Bugün, bu özel gecede, futbolcusundan teknik adamına ve elbette tutkuyla bağlı oldukları renkleri hiçbir koşulda yalnız bırakmayan taraftarlara kadar bu eşssiz sporu daha da güzel kılan tüm paydaşların emeğini, cesaretini, başarısını büyük bir aile olarak taçlandırıyoruz. Ödül kazanan, içinde bulunduğumuz sezonu güzelleştiren tüm camialarımızı ve onların kıymetli sporcularını gönülden tebrik ediyorum.

Haberin Devamı

Çalışma azimleri ve yenilikçilik tutkularının başarılarının mayası olduğunu ve Türk sporu ile ekonomisine değer katmanın ayrıcalığını yaşadıklarını belirten Al-Obaidly, “Bu özel gala gecesini ve Türkiye Süper Ligi’ni bu yıl 105 ülkede yayınlamaktan gurur duyuyoruz. Ligimizi bu kadar harika yapan yetenekli futbolcular ve teknik adamları tanıtmak üzere küresel bir sahne sunmaktan mutluyuz. Grubumuzun küresel vizyonundan aldığımız güçle Türk futbolu için daha büyük hayaller kurmaya hazırız. Türk futbolunu hem yurt içinde hem yurt dışında desteklemek için çalışan grubumuz, yatırımlarına kararlılıkla devam edecektir” dedi.

TFF Başkanı Hüsnü Güreli: “Sporumuzda sevgi, birlik ve beraberlik duyguları daimi olmalı”

Sahnede yaptığı konuşmada,Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hüsnü Güreli şunları vurguladı: “Futbolun Süperleri ödül töreninin ikincisini beIN SPORTS ile düzenlemekten mutluluk duyuyoruz. Törenimiz, ligimizin ve futbol camiamızın uluslararası arenada tanıtımı açısından da çok önemli. beIN MEDIA GROUP, Türk futboluna yaptığı yatırımla ligimizin Avrupa’nın ekonomi anlamında en büyük 6. Ligi olmasına çok büyük destek sağladı. Aynı zamanda yurt dışındaki nitelikli yayıncılık tecrübelerini de ülkemize başarıyla taşıdılar. beIN MEDIA GROUP ile iş ortaklığımızın daha uzun yıllar sürmesini diliyorum. Ödül kazanan tüm sporcu ve spor insanlarını tebrik ediyor, sporumuzda sevgi, birlik ve beraberlik duygularının daimi olmasını temenni ediyorum. Bu gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum”.

YORUM YAZ