MENÜ

Süper Lig'de tarihi gece! Denizlispor-Gaziantep FK maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig tarihinde 73 farklı takım bugüne kadar 17 bin 853 maça çıktı... Bu akşam Denizlispor-Gaziantep Futbol Kulübü maçıyla bir ilk yaşanacak ve ‘Temmuz’da lig maçı oynanacak. Mücadele ateş hattı kadar bu açıdan da tarihi bir önem taşıyor. Peki, Denizlispor-Gaziantep Futbol Kulübü maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Süper Lig'de tarihi gece! Denizlispor-Gaziantep FK maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 30. haftasında alt sıralarla bağını koparıp rahatlamak isteyen Yukatel Denizlispor sahasında yine seyircisiz oynanacak maçta Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Ligde koronavirüs salgını nedeniyle verilen ara sonrası oynadığı son 3 maçtan 1 puan çıkarabilen Yeşil-Siyahlı ekip, rakibini Atatürk Stadı’nda ağırlayacak.

Haberin Devamı

Geçen hafta kart cezalısı oldukları için oynayamayan Oğuz Yılmaz ve Zeki Yavru da yeniden formalarına kavuştu. Müsabakanın asıl önemi ise Süper Lig tarihine geçecek olması. Süper Lig tarihinde 73 farklı takım bugüne kadar 17 bin 853 maça çıktı... Bu akşam Denizlispor-Gaziantep FK maçıyla bir ilk yaşanacak ve ‘Temmuz’da lig maçı oynanacak.

Denizlispor-Gaziantep Futbol Kulübü maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Özgür Özkaya'nın düdük çalacağı mücadele saat 21.00'de başlayacak. Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak 90 dakika beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Denizlispor-Gaziantep Futbol Kulübü ilk 11'ler:

Denizlispor: Tolgahan, Lopes, Mustafa, Oğuz, Zeki, Berdich, Aissati, Murawski, Recep, Estupinan, Rodallega

Gaziantep: Günay, Papy, Tosça, Oğuz, Güray, Kana, Andre, Morais, Kenan, Kayode, Maxim

Aslıhan Çil

YORUM YAZ