MENÜ

Sumudica'dan flaş Morutan ve Cicaldau açıklaması! 'Galatasaray vazgeçmek istiyor'

Son dakika Galatasaray haberi...Süper Lig'de son olarak Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un başında olan Rumen teknik adam Marius Sumudica, Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği Cicaldau ve Morutan'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Sumudica'dan flaş Morutan ve Cicaldau açıklaması! 'Galatasaray vazgeçmek istiyor'

Galatasaray'ın sezon başında Romanya'dan yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyip transfer ettiği Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan, beklentilerin altında kaldı. Sarı-kırmızılı taraftarların hayal kırıklığı yaşadığı 2 oyuncuyu vatandaşları Marius Sumudica da eleştirdi.

Haberin Devamı

50 yaşındaki Rumen teknik adam, ülkesinin basınından Digisport'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Morutan ve Cicaldau'nun durumu kötü. Morutan çok yetenekli bir oyuncu ama yavaş, hızı düşük ve düşük hızlı futbolcular Türkiye'de oynayamıyor. Özellikle ilk 11'de oyunculardan hız bekleniyor. Oynadığı zaman da kendi bölgesinde değil kanatta değerlendiriliyor. Onu forvetin arkasına koymak, özgürlük vermek gerekiyor. Cicaldau orada henüz tükenmiş değil ama kötü gidiyorlar."

"GALATASARAY İÇİN BÜYÜK PİŞMANLIK"

"Hiç göze hoş gelecek bir futbol oynamıyorlar. Buraya geldi ama liglerdeki fark bu. Bildiğim kadarıyla Galatasaray, ikisinden de vazgeçmek istiyor. Morutan ve Cicaldau, sezon başında büyük umutlarla getirildiler ama beklentilerin çok uzağındalar. Galatasaray için büyük pişmanlık."

Haberin Devamı

Olimpiu Morutan, Galatasaray formasıyla bu sezon oynadığı 35 maçta 4 gol attı ve 5 asist yaptı. Cicaldau ise bu sezon Sarı-kırmızılı formayla çıktığı 32 maçta 5 gol attı ve 2 asist kaydetti.

YORUM YAZ