MENÜ

Stuttgart - M'gladbach maçı öncesi bilinmesi gerekenler

Almanya Bundesliga'nın 25. hafta mücadelesinde, 19 puan -17 averaj ile 17. sırada yer alan Stuttgart, 27 puan -16 averaj ile 13. sırada yer alan M'gladbach ile karşı karşıya geliyor.

Stuttgart - M'gladbach maçı öncesi bilinmesi gerekenler

Ligde zor günler geçiren 9 maçtır galibiyet hasreti çeken Stuttgart iç sahada ise 5 maçtır kazanamıyor. Gol yollarında sıkıntı yaşamayan ev sahibi ekip son 5 resmi maçının hepsinde gol bulmayı başarsa da savunmadaki zaafları nedeniyle puan kayıplarına engel olamıyor. Ev sahibi ekibin bir diğer sıkıntısı sakat isimlerin çokluğu teknik direktör Matarazzo’nun elini zayıflatıyor. Orta sahanın önemli ismi Mangala bu maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

M'gladbach ligde ise inişli çıkışlı performansını devam ettiriyor. Son olarak evinde ağırladığı Wolfsburg ile 2-2 berabere kalan konuk ekip son 3 karşılaşmada kalesinde maç başına 3 gol gördü. Kart cezalısı stoper Beyer dışında sakatlığı bulunan Stindl bu maçta forma giyemeyecek.

Küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen iki ekibin mücadelesinde karşılıklı savunma hataları dikkat çekiyor. tarafların karşılıklı gol bulmasını bekleyebiliriz.

YORUM YAZ